‘Natuurlijk geven prins William en Kate kerstcadeautjes aan Archie en Lili’

De jonge royals zullen niks merken van de moeilijke verstandhouding tussen hun ouders.

Lees ook

Ondanks de koninklijke breuk zijn prins William en Kate Middleton 'natuurlijk' gewoon van plan om kerstcadeaus te kopen voor Archie en Lilibet, de kinderen van prins Harry en Meghan Markle.

Kerstcadeautjes

Althans, dat beweert een insider. Auteur Katie Nicholl, die het boek Harry and Meghan: Life, Loss and Love schreef, weet zeker dat de hertog en hertogin van Cambridge kerstgeschenken naar hun neefje en nichtje in de VS zullen sturen. “Ja, natuurlijk sturen ze cadeautjes”, zei Nicholl tegen OK!. “Ze geven cadeaus aan de hele familie, inclusief al hun neefjes en nichtjes.”

Het klinkt misschien als de normaalste zaak van de wereld, de royal family die elkaar kerstcadeaus geeft, maar gezien de onderlinge verhoudingen is niks meer vanzelfsprekend. Prins William en Prins Harry kunnen al tijden niet meer door een deur – hoewel ze inmiddels wel weer samenwerken. Daarnaast wonen de broers niet bij elkaar om de hoek. Kerstmis leek lange tijd hét moment te worden voor een happy hereniging van prins William en prins Harry, maar naar verluidt worden de Cambridge'jes niet verwacht bij Harry en Meghan.

Koninklijke hereniging?

Al sinds de geboorte van Lilibet, het dochtertje van Harry en Meghan, klonken de geruchten dat ze haar rond de feestdagen in real life zouden voorstellen aan de Queen en de rest van de royal family. Volgens koninklijke insiders is dit plan inmiddels gecanceld, om een mediastorm te voorkomen. Daarom zullen de Sussex'jes de feestdagen hoogstwaarschijnlijk doorbrengen in hun huis in Montecito, Californië.

“Er komt veel kijken bij de planning van familiebijeenkomsten, dus het personeel weet inmiddels zeker dat Harry en Meghan niet komen”, vertelde een koninklijke insider aan Page Six. “Als dat zo was, hadden ze het al aan hun familie doorgegeven.” De bron voegt eraan toe: “Maar dit is de eerste kerst van Hare Majesteit zonder haar man, dus je had gehoopt dat ze bij haar zouden willen zijn.”

Kritiek

Volgens royal watchers zouden Harry en Meghan kritiek hebben gekregen omdat ze tijdens de feestdagen niet terugkeren naar Engeland, terwijl de Queen een moeilijk jaar achter de rug heeft en met haar gezondheid kwakkelt. Naar verwachting zal koningin Elizabeth de kerstdagen daarom doorbrengen in Sandringham, omdat het inmiddels “veel beter gaat” met haar rug. Vorig jaar brachten Hare Majesteit en de Hertog van Edinburgh kerstmis nog met z'n tweeën door in Windsor Castle vanwege alle coronabeperkingen. We hopen dat de royal family dit jaar wel weer samen kerstmis kan vieren, waar ter wereld ze dat ook maar doen. Hoe dan ook zijn Archie en Lili verzekerd van pakjes onder de boom!

Bron: Honey | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook