Douze points! Deze zangeres vertegenwoordigt Nederland volgend jaar op het Songfestival

Ben jij al bekend met haar muziek?

Lees ook

Zangeres S10 heeft er zin in: volgend jaar mag zij ons land vertegenwoordigen op het Songfestival in Italië!

S10 naar Turijn

S10, artiestennaam van Stien den Hollander mag in mei volgend jaar afreizen naar het Italiaanse Turijn voor het liedjesfestijn van het jaar. Hier vindt namelijk de komende editie van het Eurovisie Songfestival plaats na de winst van de Italiaanse band Måneskin dit jaar.

In een prachtige video kijkt S10 vast vooruit naar haar deelname. Ze vertelt wat muziek voor haar betekent. “Het geeft mij moed. Muziek is voor mij het allerbelangrijkste wat er bestaat. Voor wie diepe dalen kent, of hoge pieken. Voor wie danst voor de spiegel, of liever in de schaduw blijft”, vertelt ze.

‘Bizar!’

S10 heeft via haar Instagram Story zelf ook al gereageerd op het nieuws en de zangeres is dúidelijk door het dolle heen. (Duh, who wouldn't be?) “Oh my god kunnen jullie dit nou geloven? Ik niet. Ik niet. Maar ik ga meedoen aan het Songfestival. Het is echt zo bizar”, giechelt ze.

Je kunt S10 al kennen van hits zoals Adem je in, dus dat belooft veel goeds! Fingers crossed dat S10 beter in de smaak valt bij het Eurovisie-publiek dan Jeangu Macrooy vorig jaar. Dit jaar kan Nederland de halve finales namelijk niet skippen. Hoe S10 het ervan afbrengt, zien we tussen 10 en 14 mei 2022. Natuurlijk krijgen we haar inzending al eerder te horen, maar wanneer? Dat weten we nog niet. AVROTROS laat weten dat dit 'op een later moment' bekend wordt gemaakt. We wachten geduldig af terwijl we nog eens de playlist van dit jaar opzetten!

Bron: Grazia, Avrotros | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook