Bronnen beweren: ‘Prinses Amalia met haar vriendje in New York’

Ooggetuigen zetten de prinses en haar lief (?) op de foto.

Lees ook

Vorige maand wist de Argentijnse pers het zeker: de Belgische prins Gabriël is de 'geheime liefde' van prinses Amalia. Nu duikt er weer een ander vriendje op, met wie de kroonprinses onlangs gezien zou zijn in New York.

Gap year

Deze week is prinses Amalia terug in Den Haag om haar verjaardag te vieren en toe te treden tot de Raad van State, maar de afgelopen maanden bracht ze haar gap year in het buitenland door. Waar precies, daarover wilde de koning en koningin niets loslaten. Volgens ooggetuigen zou het kunnen gaan om New York City, de stad waar Máxima ook heeft gewoond en de liefde tussen de Oranjes opbloeide. En ook de prinses zou niet in haar eentje van the big apple genieten.

Romantische zonsondergang

Nederlandse toeristen in New York wisten de kroonprinsen afgelopen 25 november, tijdens Thanksgiving, op de kiek te zetten met een jongeman (mediacode, where are you?). Samen bekeken ze een prachtige, romantische zonsondergang vanaf de beroemde Brooklyn Bridge. De foto's die omstanders maakten, werden deze week gepubliceerd in weekblad Story. Of het echt om de prinses gaat? Er kan natuurlijk heel iemand anders schuilgaan achter de blonde lokken en het mondkapje, en de vele geruchten over Amalia's liefdesleven nemen we altijd met een korreltje zout. Maar toch zou het in dit geval heel goed de prinses van Oranje kunnen zijn. Volgens Story was de prinses in ieder geval niet verbaasd dat ze de aandacht trok van de toeristen om zich heen. Een stukje royal mediatraining in werking?

Onbekende man

En dan is er natuurlijk nog de vraag of de jongen aan Amalia's zijde (mocht het inderdaad de prinses zijn op de foto's) echt haar vriendje is. Volgens ooggetuigen stonden ze er wel verliefd bij, zo benadrukt Story. En samen naar de zonsondergang kijken is precies een van die mooie gebaren waar prinses Amalia zo dol op. Aan Claudia de Breij vertelde ze voor het boek Amalia dat ze houdt van jongens met galante manieren, en dat Duitse jongens die vaak beter onder de knie hebben dan de Hollandse. Vooralsnog blijft het een mystery guy en een onbevestigde relatie, maar we hopen voor Amalia dat ze na haar eerste koninklijke verplichtingen vandaag snel weer verder kan genieten van haar tussenjaar, al dan niet samen met een lieve vriend.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook