Kijk mee! Dit was de 2021/22 Métiers d’Art-show van Chanel

De prachtigste looks rechtstreeks uit Parijs.

Lees ook

Veel roze op de catwalk, alleen daarvan gaat ons modehart al sneller kloppen. Maar voor haar prachtige 2021/22 Métiers d'Art-show haalde Chanel nog véél meer uit de kast. Indrukwekkende borduursels, grote parels en kleurrijke breisels: dit waren de nieuwe looks.

Métiers d’Art 

Elk jaar zet Chanel tijdens de Métiers d'Art-show haar getalenteerde ambachtslieden in het zonnetje. Dit jaar presenteerde het modehuis oogstrelende looks in Le19M. Een indrukwekkend gebouw dat gevestigd is in Parijs en waar mode centraal staat.

Looks

De Métiers d'Art-collectie wordt omschreven als stedelijk, maar toch verfijnd. Veel looks bestonden dan ook uit tweed, wol, felle kleuren, en indrukwekkende borduurwerken. Deze borduurwerken zijn dan weer geïnspireerd op de structuur van het Le19M-gebouw. Ook bestaan diverse accessoires uit grote parels, zijn lange zwarte, leren handschoenen van de partij, en mogen gouden ornamenten uiteraard niet ontbreken.

Bekijk hieronder alle looks:

Modellen Fran Summers, Pan Haowen en Mariam de Vinzelle hadden onder anderen de eer om de looks in Parijs te tonen.

Filmregisseuse Sofia Coppola, Bohemian Rhapsody-actrice Lucy Boynton en Vanessa Paradis waren naar Parijs afgereisd om de looks op de runway te zien. “Als ik naar een show ga, maak ik altijd mentale notities van outfits voor red carpet-evenementen, maar ook voor op het podium”, deelde Vanessa na de show met WWD. “Deze show was daar perfect voor, want er waren zoveel jasjes met lovertjes te zien; allemaal dingen die je je helemaal kunt voorstellen op het podium van een concert, omdat ze het licht opvangen en zo mooi bewegen.”

Bron: Chanel, WWD | Beeld: Chanel

Laatste nieuws

Zie ook