Inzichten uit de horoscoop van prinses Amalia: ‘Ze is niet voor een gat te vangen’

Astrologisch Businesscoach Deborah Cabau leert ons de Prinses van Oranje beter kennen.

Lees ook

“Voor mij staat er natuurlijk een hoop vast”, zei prinses Amalia deze week over haar toekomst, doelend op haar bijzondere rol als troonopvolgster. Maar wat kunnen we volgens de horoscoop van Amalia verwachten van die bijzondere toekomst? Astrocoach Deborah Cabau zocht het uit en kwam tot verrassende inzichten.

We zetten er een paar voor je op een rijtje. Benieuwd naar de volledige horoscoop (en hoeveel eruit is af te lezen)? Je leest de post over de horoscoop van prinses Amalia hier.

Nieuwsgierig naar je eigen geboortehoroscoop? Deborah Cabau is Astrologisch Businesscoach en helpt kennisexperts en professionele coaches. Daarnaast is ze de host van 'De Astrologie Podcast', te beluisteren via Spotify en ITunes. Beau Monde lezers mogen exclusief hun geboortehoroscoop aanvragen bij Deborah. Claim hier jouw GRATIS exemplaar: www.deborahcabau.nl.

Boogschutter Amalia

Prinses Amalia werd geboren op 7 december, wat betekent dat ze als sterrenbeeld het vuurteken Boogschutter heeft. Maar Deborah kijkt verder dan dat. Zo neemt ze onder andere ook Amalia's zonneteken, ascendantteken en maanteken onder de loep. De uitkomsten van haar zoekwerk klinken passend bij een toekomstig koningin, van haar sterke eigenschappen tot haar studiekeuze.

Begaan met de wereld

“Tot middelbare leeftijd – zeg tussen haar 40-50 jaar – zal ze zich erg bezighouden met de ‘ander’. Zij is geboren met veel naar buiten gerichte energie', stelt Deborah vast. “Haar focus ligt op relaties, samenwerkingen, werken, studies, enzovoort. Ze is begaan met de wereld en brengt een groot deel van haar leven door ten dienste van anderen. Halverwege haar middelbare leeftijd gaat ze zich – door een aantal heftige gebeurtenissen in haar privéleven – meer bezighouden met haar eigen persoonlijke ontwikkeling en zal zij de focus meer op zichzelf gaan richten. Niet dat wij daar direct wat van gaan merken, maar dit is een innerlijke reis die ze psychologisch doormaakt. Zij zoekt spiritueel de verdieping en gaat beter haar eigen grenzen bewaken.”

Foto: RVD – Frank Ruiter

Verstand & wilskracht

“Binnen de astrologie komt het principe mannelijke en vrouwelijke energie voor. En dat heeft niets te maken met uiterlijke kenmerken. Het gaat om de psychische energie. Een mens heeft beide energieën in zich.”

“Prinses Amalia heeft overwegend mannelijke energie in haar horoscoop. Dat betekent dat haar primaire reacties ingegeven worden vanuit het verstand. In onze maatschappij wordt dat gezien als iemand die een natuurlijk gezag uitstraalt en weet waarover zij praat. Sommigen interpreteren dat als zakelijk. Maar laten we het erop houden dat zij prima haar ‘mannetje’ kan staan. Ze zal veel wilskracht tonen en ook persoonlijke kracht.”

Foto: RVD – Frank Ruiter

Gerechtigheid en rechtvaardigheid

“Prinses Amalia heeft zo haar eigen idealen en die gaat ze met de wereld delen, al dan niet via het geschreven woord. Prinses Amalia heeft de gave van visie en haar visie moet en zal gehoord worden. Ze heeft een boodschap te brengen.”

“Wat we zullen zien is dat ze in haar communicatie haar betrokkenheid en medemenselijkheid zal laten blijken. Ze is begaan met het lot van anderen en ze zal van grote betekenis zijn voor specifieke doelgroepen binnen de samenleving.”

“Zij gaat voor gerechtigheid. Gelijke monniken, gelijke kappen. Zij stoort zich aan alles wat scheef gaat in de samenleving. Ze zal zich inzetten voor gelijke behandeling van mannen en vrouwen. Wat dat betreft is ze een mensenrechtenactiviste in de dop. En daarbij is het belangrijk dat ze haar onafhankelijke geest kan behouden.”

“Prinses Amalia denkt weloverwogen na en zelfs haar woordkeuze is weloverwogen. Ze weet waar ze over praat wanneer ze met iets komt. Wat dat betreft komt ze goed beslagen ten ijs en gaat ze een stevig debat niet uit de weg als ze hiermee voor haar idealen kan opkomen.”

“Wat haar ook zo mooi maakt is dat ze een groot rechtvaardigheidsgevoel heeft en ze diplomatiek vaardig is. Ze is serieus in haar taakopvatting. Daar denkt ze echt niet lichtzinnig over. Ik zie ook in de horoscoop van Amalia dat ze beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. En dat komt in haar toekomstige rol goed van pas. Ze moet namelijk geven en nemen om bruggen te slaan. En dat zit er bij haar van nature goed in.”

“Zij is een enorme steun en toeverlaat voor haar dierbaren en als ze politiek de kans krijgt, zal ze zich inzetten voor de underdog! Want twee dingen kan ik je verklappen: ze kan enorm goed luisteren én ze weet snel de vinger op de zere plek te leggen.”

Van alle markten thuis

“Wat mij zo ontzettend opvalt is dat prinses Amalia ongelooflijk capabel is. Zij is straks van vele markten thuis. Amalia gaat zich enorm ontwikkelen en krijgt veel verschillende interesses. Ze vindt veel interessant en is enorm nieuwsgierig en leergierig. Ze heeft iets nog niet afgemaakt of ze stort zich op haar volgende interesse. Wat dat betreft kan ze meerdere studies, projecten en rollen aan. Ook schakelt ze enorm snel. Amalia moet wel uitkijken dat ze niet te veel hooi op haar vork neemt en dat ze leert om haar nerveuze energie tot rust te brengen.”

“Moeilijke talen, zoals het Chinees, zouden haar mateloos kunnen fascineren. Ze is mentaal heel actief. Zit vaak in haar hoofd, is filosofisch van aard en bedenkt allerlei ingenieuze plannen. In combinatie met haar Boogschutter-energie zie ik haar nog wel Internationale Betrekkingen studeren. Want ze heeft iets met taal en cultuur en daarbij kan ze onwijs goed verbanden leggen. Ze kan gewoon veel studies aan, en daarom is het voor haar lastig kiezen. Ik zie haar eerlijk gezegd wel meerdere studies volgen. Echt, die vrouw is niet voor één gat te vangen.”

Partnerkeuze & moederschap

“Hoewel ze niets liever wil dan een stabiel gezinsleven, het lot geeft haar andere kaarten. Belangrijke levenslessen zal Amalia vinden via haar intieme relaties en moederwens en moederrol. Ze wordt heel gelukkig van een relatie maar die relaties brengen haar wel de nodige uitdagingen.”

“Haar moederschap brengt de nodige spanningen met zich mee. Het lot speelt hierbij een belangrijke rol. Dit onderwerp sla ik liever over omdat haar gevoel van eigenwaarde sterk gelinkt is met of zij zelf kinderen kan krijgen en als ze die al krijgt of ze een goede moeder is. Een angst die alle vrouwen kennen maar bij haar is dat net even iets meer.”

Kledingstijl

“Goed nieuws als je houdt van fashion en variatie in de mode. Wat betreft Amalia’s kledingsmaak heeft ze een goed voorbeeld aan haar moeder die ook van alles aantrekt wat ze zelf mooi vindt. Van haar bekende ‘postzakjasje’ tot aan haar zwarte leren laarzen en dito jurk. Amalia zal zelfs een stapje verder gaan!”

“Doordat Amalia veel culturen zal opsnuiven gaat ze steeds meer haar eigen stijl ontwikkelen. Ze gaat ons verrassen met haar eigen gecreëerde look. Het is niet zo dat zij bewust een imago creëert, maar zij wil haar eigen individualiteit in haar kledingkeuze tot uitdrukking brengen. Dat hoeft dus helemaal geen designerskleding te zijn. Maar combinaties van kledingstukken die minder gangbaar zijn passen haar goed. En ze zal zonder dat het haar intentie is, tóch een influencer zijn voor haar generatie!”

Eigen geboortehoroscoop

Wil je meer weten over jouw persoonlijke horoscoop? Beau Monde lezers mogen exclusief bij Deborah een eigen geboortehoroscoop aanvragen. Claim hier jouw GRATIS exemplaar.

Over Deborah Cabau

Deborah Cabau is Astrologisch Businesscoach en tevens de host van De Astrologie Podcast, te beluisteren via Spotify en ITunes. In deze podcast leer je nog veel meer over hoe astrologie precies werkt, wat de unieke eigenschappen zijn van de verschillende sterrenbeelden en waar je naast je sterrenbeeld nog meer naar kunt kijken. Laat je inspireren door de vele ins en outs die je nergens anders zult horen!

Bron: Deborah Cabau / www.deborahcabau.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook