Dit detail van Harry & Meghans royal wedding spotten we nu pas

Hoe hebben we dit drie jaar lang gemist?

Lees ook

Ruim drie jaar na de royal wedding van prins Harry en Meghan Markle ontdekken fans een lief detail op de trouwfoto's. How did we miss this?

Sprookjesbruiloft

Wat een achtbaan zijn de afgelopen drie en een half jaar geweest vpor de Sussex'jes! Het begon allemaal met een sprookjesbruiloft tussen een prins en een Hollywood-ster. Miljoenen mensen zagen de royal wedding op televisie, nog dagenlang werd er nagepraat over trouwjurken en tiara's, en foto's van de grote dag worden nog altijd onder de loep genomen. Zo ontdekten royal fans deze week nog een lief detail dat we niet eerder hadden opgemerkt.

Avondreceptie

Na de kerkelijke ceremonie van prins Harry en de kersverse hertogin van Sussex, werd er nog een privéreceptie gehouden voor vrienden en familie. Bij de foto's van de newlyweds die in een vintage Jaguar naar de receptie vertrokken, ging onze aandacht vooral uit naar de nieuwe japon die Meghan had aangetrokken, de fonkelende aquamarijnen ring van prinses Diana die ze droeg en natuurlijk het kekke autootje zelf (die perfect matchte met de ring, alleen royals krijgen het voor elkaar!).

Beeld: BrunoPress

Speciale nummerplaat

Een Twitter-gebruiker merkte deze week op dat we méér hadden kunnen zien in deze plaatjes. “Yoooo, ik schaam me kapot. Ik was de koninklijke bruiloft voor de 200ste keer aan het terugkijken en nu pas valt me het nummerbord op”, schrijft een royal superfan. En verrek, nu zien wij het ook pas. De nummerplaat van de Jaquar is 'E190518', wat je kunt lezen als 'Established 19-05-2018', de trouwdatum van Harry en Meg.

Beeld: BrunoPress

Da's weer eens wat anders dan rammelende blikjes achter de trouwauto! “Ik wist dat ook niet, bedankt voor het delen. Meghan en Harry hebben echt een idee bij alles wat ze doen”, reageert een andere liefhebber.

Niet alleen het nummerbord, ook de bolide zelf is trouwens uniek. Hoewel het om vintage exemplaar gaat, was de versie van Harry en Meghan omgebouwd tot een elektrische wagen, waarmee ze geruisloos naar hun trouwreceptie konden rijden. Oorspronkelijk zouden er meer van zulke modellen omgebouwd worden tot een moderne elektrische auto, maar die zijn tot nu toe nog niet op de markt gekomen. En dat maakt de trouwauto van prins Harry en hertogin Meghan nóg een tikkie bijzonderder. Weer wat geleerd!

Bron: Nine.com.au | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook