Foutje: Prins Harry werd ooit aangezien voor kerstboomverkoper

Kan gebeuren...

Prins Harry en Meghan hebben het prima voor elkaar in hun luxe villa in Montecito. De twee zullen ongetwijfeld hun best doen om hun huis zo Christmas proof mogelijk te maken. Het is immers de eerste kerst voor dochtertje Lilibet Diana. Al stuitten de Sussexjes tegen een behoorlijk ongemakkelijk moment tijdens het shoppen voor een kerstboom.

Niet herkend

Hoewel Harry en Meghan behoren tot de meest beroemde koninklijke familie ter wereld, blijkt niet iedereen te weten wie het stel nou precies is. Tijdens het shoppen voor een kerstboom vorig jaar werd Harry namelijk niet herkend. Sterker nog, hij werd door een kind aangesproken die dacht dat Harry een van de kerstboomverkopers was. Grappig en een tikje gênant!

Kind

Kerstboomverkoper James Almaguer schreef destijds op Twitter over het grappige moment. “Meghan en prins Harry zijn vandaag naar mijn werk gekomen en we hebben hen een kerstboom verkocht”, schreef hij in een Tweet. “Het was een anticlimax, maar een heel, heel interessante ervaring.”

Het stel had van tevoren aan de verkoper gevraagd om de zaak leeg te maken, maar toen de hertog en hertogin arriveerden bleek er nog een familie binnen te zijn. “We hadden een lege zaak toen ze arriveerden – hun agent bood hen een goed moment aan om langs te komen, in plaats van dat wij de winkel moesten sluiten. Er was een familie en hun opgewonden zoontje rende tussen de bomen naar Harry. Hij vroeg of hij hier werkte, zonder te weten wie hij was”, vertelt de man.

Beeld: Brunopress

Mooie boom

Gelukkig kon Harry erom lachen en hebben ze uiteindelijk een mooie boom kunnen scoren. “Ze lijken me heel aardige mensen, eerlijk gezegd. Meghan klinkt erg aardig en Harry klonk en gedroeg zich eerlijk gezegd als een chille jongen. Ik ben echt blij dat ze onze bomen mooi vonden. We hebben ze de beste boom die we hadden gegeven. Ze waren ons heel dankbaar”, aldus de trotse échte kerstboomverkoper.

Dit jaar zullen Harry en Meghan opnieuw in Californië blijven om kerst te vieren. Ze waren naar verluidt wel uitgenodigd om bij de rest van de koninklijke familie in Sandringham kerst door te brengen, maar dat zal waarschijnlijk niet gaan gebeuren. “Er komt heel wat kijken bij de logistiek en de planning van de familiekerst, dus het personeel weet natuurlijk dat Harry en Meghan niet komen. Als dat zo was, hadden ze dat al wel aan hun familie laten weten”, vertelde een bron daar onlangs over aan Page Six.

Bron: Grazia, Mirror UK | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws