‘Het is een groot plezier om in de buurt van Lilibet te zijn’

De dochter van prins Harry en Meghan Markle is nu zes maanden oud. Een 'bekende' geeft een update.

Lees ook

Inmiddels is Lilibet Diana, het dochtertje van prins Harry en Meghan Markle, alweer zes maanden oud. We weten maar weinig over de allerjongste Sussex, al krijgen we zo nu en dan een lieve update.

Out of the spotlight

Privacy is één van de redenen waarom Harry en Meghan hun baan als senior royals opzegden. Vooral voor hun kinderen, Archie en Lili, willen ze een zo normaal mogelijke jeugd, zonder paparazzi in de voortuin. Begrijpelijk, want de twee achterkleinkinderen van de Queen hebben zelf niet om al die aandacht gevraagd. In het boek Amalia van Claudia de Breij vertelt 'onze eigen' prinses ook hoe het is om al vanaf je geboorte in de schijnwerpers te staan. Zo kreeg Amalia al als baby (!) kritiek op haar uiterlijk. “'Ik was daar een halfuur oud', zegt Amalia met een verbaasde blik. Met dit gedrag geconfronteerd worden, en dat 'je hele leven lang. Ik zou het mijn ergste vijand niet toewensen.'”

Al die aandacht is dus ook wat de hertog en hertogin van Sussex hun eigen kinderen willen besparen. Helaas voor royal fans betekent dat we nog geen enkele foto van kleine Lili hebben gezien en dat informatie over de baby girl schaars is. Dus doen we het maar met de kleine berichtjes die 'bekenden' met ons delen.

Little sweetheart

Af en toe klapt er namelijk een bekende van de Sussexjes uit de school over baby Lili in de Amerikaanse media. Nee, zeker niet de meest betrouwbare bron. Maar het is iéts, en het klinkt nog schattig ook. Dus we doen het er maar mee!

“[Lilibet] is zo'n zachtaardige baby en het is een groot plezier om bij haar in de buurt te zijn”, vertelde een bron deze week aan Us Weekly. “Ze houden al haar nieuwe, spannende mijlpalen nauwkeurig bij. Het is waanzinnig hoe snel ze groeit.” Een aantal weken geleden gaf Meghan zelf een korte update over haar dochtertje bij The Ellen Show: “Ze is een goede slaper, maar haar tandjes komen door. Ze kunnen dan wel de beste slapers ter wereld zijn, maar het moment dat dat gebeurt, heb je zoveel sympathie voor hen. Ik ben het grootste deel van de nacht wakker.”

Kerstcadeautje

Volgens de bron kunnen we binnenkort ook een kerstverrassing van Harry en Meghan verwachten. “Ze voelen zich erg gelukkig met de positie die ze tegenwoordig hebben. Maar ze nemen niets voor lief en willen rondom de feestdagen iets doen om anderen te helpen, om iets terug te geven.” Een kerstkaart? Een nieuw liefdadigheidsproject? We wachten 't af!

Bron: Marie Claire US, Amalia – Claudia de Breij | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook