Beau Monde’s weekendtips – alles wat jouw leven een glamourtouch geeft

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Lees ook

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft.

Kerstsfeer in het Waldorf Astoria

Deze decembermaand maak je extra feestelijk met een speciale Festive Season afternoon tea in het Waldorf Astoria in Amsterdam. Van 20 december tot 2 januari kun je dagelijks aanschuiven bij deze ultiem feestelijke afternoon tea in de Peacock Alley, met uitzicht over de privé binnentuin en met op de achtergrond live pianomuziek. Op het menu staan onder andere een 'kerstboom' met gezouten karamel, gember en pure chocolade, een 'sneeuwman' van kokos en bessencheesecake en een garnalencocktail met avocado en paprika. Reserveren doe je hier.

Voor onder de kerstboom

Hoe blij worden we alleen al van deze flacon? De nieuwste geur van KAYALI is de Eden Juicy Apple | 01, een fruity, floral & fun eau de parfum, geïnspireerd op de verleiding van een eerste hap uit een zoete appel. Een prachtig cadeau voor onder de kerstboom óf voor jezelf.

Party chic!

We schreven al eerder over de tentoonstelling MAISON AMSTERDAM (want je bekijkt er dé trouwjurk van Máxima en nog veel meer couture), en nu komt De Nieuwe Kerk met een feestelijke toevoeging: Party chic! Acht bijzondere feestcreaties van befaamde ontwerpers en bekende dragers. Couturestukken van de hand van Corné Gabriëls, Percy Irausquin, David Laport, Ferry Schiffelers en Jan Taminiau. Een goede reden om een bezoekje te plannen of gewoon nog een keer te gaan!

No guilty pleasure

Comfortfood, maar dan plantaardig en zonder schuldgevoel. Voor veel mensen is chocolademousse de ultieme guilty pleasure. Alpro komt nu met een nieuwe variant – gemaakt van onder andere geroosterde amandelen, kokosnoot en donkere cacao – waar je je echt niet 'schuldig' over hoeft te voelen. Want, behalve plantaardig, zijn de ingrediënten van deze mousse ook nog eens van goede komaf. Zo worden de amandelen die de mousse haar volle smaak geven duurzame wijze geteeld op boerderijen in de buurt van de Middellandse Zee. En de smaak van deze vegan chocolademousse? Die is zijdezacht en voluit verrukkelijk!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook