Prins Albert deelt update over Charlene, Jacques en Gabriella

De Grimaldi-tweeling is jarig, maar hebben ze dat ook met hun moeder kunnen vieren?

Lees ook

Happy birthday! Prins Jacques en prinses Gabriella van Monaco vieren vandaag hun zevende verjaardag. En je kunt de klok erop gelijkzetten: als er iets gebeurt in het ministaatje, dan geeft prins Albert weer een nieuw interview aan PEOPLE.

Nieuw interview

Prins Albert vertelt vaak openhartig over zijn royal gezinsleventje aan het magazine, terwijl prinses Charlene vooral via Instagram aan het woord komt. Vandaag had PEOPLE opnieuw redenen genoeg om de prins het hemd van het lijf te vragen, want Monaco viert een bijzondere dag. Tweeling Jacques en Gabriella blazen zeven kaarsjes uit, maar moeten hun moeder daarbij missen. Prinses Charlene, ongetwijfeld een van de meest besproken royals van het afgelopen jaar, is nog altijd in behandeling over de grens. Wel deelt Albert een kleine update.

Verjaardagsplannen

Hoewel de twins vandaag jarig zijn, vieren ze zaterdag hun kinderfeestje. Er zijn vier klasgenootjes en een aantal neefjes en nichtjes uitgenodigd (die zagen we ook al eerder deze week op pad met Jacques en Gabriella). Het thema is 'Spongebob' – ook koninklijke kinderen ontkomen niet aan de standaard televisiecartoons. “Ze hebben de Spongebob-versiering misschien al gezien in een van de binnenplaatsen, maar ze hebben de party room nog niet gezien”, vertelt prins Albert. Kijk aan, een speciale feestkamer hebben klinkt al een stuk koninklijker. En wat cadeaus betreft? “Ik heb al een paar dingen in gedachten, maar eerlijk gezicht ben ik drukker bezig met hun kerstcadeaus.” Dat wordt veel uitpakken deze maand, Jacques en Gabriella! Ook vandaag vierden ze al een klein feestje, als we de foto's op Instagram mogen geloven.

Op bezoek

Helaas hebben prins Jacques en prinses Gabriella hun moeder ook tijdens hun verjaardag niet kunnen zien, al deelde prinses Charlene wel een hartverwarmende (maar droevige) post op Instagram waarin ze schrijft hoe gezegend ze is met haar twee kinderen. Zit een bezoekje er binnenkort wel in? “Dat is waar we het meest op hopen”, vertrouwt prins Albert toe aan PEOPLE. “Maar op dit moment hebben we nog geen definitieve datum geprikt.” De prins en de tweeling zullen prinses Charlene ergens buiten Monaco bezoeken. Het is niet bekend waar de prinses momenteel opgenomen is. Het hof beloofde eerder om rond de kerstdagen een nieuwe update te geven over de gezondheid van Charlene.

Bron: PEOPLE Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook