Een kerstkaart van Kate en William!

Christmas comes early met de Cambridge'jes.

Lees ook

Happy Christmas! De Cambridge'jes zijn er vroeg bij dit jaar en hebben vandaag al hun traditionele kerstfoto vrijgegeven, ditmaal met een zomers tintje.

Zonnig kiekje

Ieder jaar sturen prins William en hertogin Kate een kerstkaart uit naar goede doelen en organisaties als dank voor hun inzet. En dan geen kaartje met glitters, kerstbomen of sneeuwlandschapjes, maar steevast met een nieuw portret van het hele gezin. Altijd een heugelijk moment voor de royaltyfans, want hoe vaak krijgen we de Cambridge-kinderen nou te zien? Vorig jaar kozen Wills en Kate voor een boerentafereeltje met 'n flinke voorraad haardhout op de achtergrond, maar in 2021 gooien ze het over een heel andere boeg. Prins William, hertogin Kate, prins George, prinses Charlotte en prins Louis poseren in zomerkleding op een schapenvachtje.

Voor de ongelukkigen die géén persoonlijke kerstkaart van de Cambridge-fam krijgen, delen de hertog en hertogin gelukkig wel de foto op Instagram:

Waar zijn we?

Het moge duidelijk zijn dat dit geen groepsfoto is die ergens op een Brits landgoed is genomen. Naar verluidt zijn de royals op de kiek gezet bij een bezoek aan Jordanië eerder dit jaar. En dat is om twee redenen best bijzonder. 1) Het was helemaal niet bekend dat de familie dit jaar een bezoek aan het land had gebracht. Wel werden de vijf Koninklijke Hoogheden tijdens de herfstvakantie met zomerse kleding op het vliegveld gespot, maar hun bestemming was volledig onbekend. Prins Charles en hertogin Camilla brachten niet veel later trouwens wél een officieel bezoek aan Jordanië. 2) Kate heeft een speciale band met Jordanië. Als kind woonde ze hier namelijk enkele jaren met haar ouders en zusje Pippa.

Warme herinneringen

Kate was nog maar heel klein toen ze met haar familie in het Midden-Oosten woonde, maar toch heeft ze warme herinneringen aan haar jeugd in het buitenland. Prins William bezocht Jordanië drie jaar geleden – Kate bleef toen thuis met een pasgeboren prins Louis – en liet toen weten dat het zijn vrouw “erg speet dat ze niet mee kon gaan. Haar familie denkt altijd graag terug aan de drie jaar die ze hier hebben doorgebracht.”

Blijkbaar hebben de twee dit jaar er samen met hun kinderen naartoe kunnen gaan. Happy times! Hoewel het natuurlijk geen heel kerstig plaatje is, oogst de foto veel lof op the 'gram. De perfect op elkaar afgestemde groen- en blauwtinten! Prins Louis die alweer zoveel is gegroeid! Kate en William met hun handen op elkaars knie! De gouden gloed in de haren van prinses Charlotte! We kunnen nog wel even doorgaan, maar we moeten aan de bak. Als we komend jaar goed werk verrichten krijgen we in 2022 misschien óók een koninklijk kaartje.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Duke and Duchess of Cambridge

Laatste nieuws

Zie ook