Happy Christmas! Ook Charles en Camilla delen kerstkaart

En dat doen ze helemaal in coronastijl!

Lees ook

It's Christmas time bij de royals! En daar hoort natuurlijk een sfeervolle kerstkaart bij. Prins Charles en Camilla hebben die van hun op Instagram gedeeld.

Aftellen naar Kerstmis

“Nu het aftellen naar Kerstmis begint, delen we vandaag de officiële kerstkaart van dit jaar”, schrijven prins Charles en hertogin Camilla onder een foto hun kaart dat in de kerstboom prijkt. De royals stemmen hun kerstkaart helemaal af op de tijd waarin we momenteel leven. Op de kaart zien we een kiekje waarop de kroonprins zijn vrouw helpt bij het opzetten van haar mondkapje. En natuurlijk draagt-ie er zelf ook een! “Wishing you a very Happy Christmas and New Year“, klinkt de kerstwens naast de foto.

William en Kate

Gisteren deelden prins William en Kate Middleton al een foto van hun kerstkaart. Ieder jaar sturen de Cambridge'jes een kerstkaart uit naar goede doelen en organisaties als dank voor hun inzet. En dan geen kaartje met glitters, kerstbomen of sneeuwlandschapjes, maar steevast met een nieuw portret van het hele gezin. Altijd een heugelijk moment voor de royaltyfans, want hoe vaak krijgen we de Cambridge-kinderen nou te zien? Vorig jaar kozen Wills en Kate voor een boerentafereeltje met 'n flinke voorraad haardhout op de achtergrond, maar in 2021 gooien ze het over een heel andere boeg. Prins William, hertogin Kate, prins George, prinses Charlotte en prins Louis poseren in zomerkleding op een schapenvachtje.

Drie keer kerst

De jonge royals staat sowieso een hele leuke kerst te wachten! George, Charlotte en Louis vieren maar liefst drie (!) keer kerst dit jaar. We grappen vaak genoeg over Derde Kerstdag, maar voor prins William, hertogin Kate en hun drie kinderen zou die feestdag weleens heel normaal kunnen zijn, aldus royaltykenner Duncan Larcombe. “Eigenlijk zien we drie Kerstmissen in één bij William en Kate en hun kinderen”, vertelt hij aan OK!. “Ze vieren eerst Kerstmis met alleen de kinderen, dan tijdens de formelere viering op Sandringham met de familie van William, en dan nog een viering met de Middletons, de familie van Kate.” Drie keer Kerst? Mogen wij alsjeblieft ook aanschuiven bij de Cambridge'jes?

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook