Ex prins Albert: ‘De slechte gezondheid van Charlene is karma, Monaco houdt meer van mij’

Het is weer trouble in paradise – uh, Monaco!

Nicole Coste, de ex van prins Albert en de moeder van zijn zoon Alexandre (18), is weer eens uit de schaduw gestapt. In het Franse blad Femina spreekt ze zich uit over de gezondheid van prinses Charlene.

Karma

De ex van prins Albert heeft geen goed woord over voor zijn huidige vrouw. Tegen Femina zegt Nicole Coste dat ze “niets geeft om de gezondheid van Charlene.” Twee maanden geleden sprak ze zich in Paris Match ook al eens (niet erg positief) uit over de prinses. Destijds deed ze een boekje open over gebeurtenissen rondom haar verlovingsperiode in 2010. De oproep van prins Albert om de kalmte te bewaren en Coste het zwijgen op te leggen, hebben ook niet geholpen. Alberts ex keert zich wederom tegen zijn huidige vrouw. “Alles wat hem overkomt is karma”, zegt ze over haar ex, waarmee ze verwijst naar de slechte gezondheid van prinses Charlene. Achter deze zure opmerking gaat een gebeurtenis schuil die Nicole nooit is vergeten. In de Daily Mail vergelijkt Coste zichzelf met de prinses van Monaco: “De inwoners van Monaco houden meer van mij dan van Charlene”, stelt ze. “Ze houden echt van me en respecteren me.”

Royal roddels

Nicole, stewardess bij Air France, en prins Albert van Monaco leerden elkaar in 1997 kennen tijdens een vlucht. Ze hadden daarna zo'n vijf jaar een relatie, waaruit uiteindelijk zoon Alexandre (2003) werd geboren. In de periode daarna bleef Nicole het paleis regelmatig bezoeken, totdat ze plaats moest maken voor prinses Charlene. “Ik ben niet teruggegaan sinds 2010, het jaar waarin niet zo welwillende kranten een foto van mij en Charlene, toen net verloofd met Albert, naast elkaar hebben gezet met de titel: 'Albert en zijn twee vrouwen.' We moesten de gemoederen dus bedaren.” Nicole en haar zoon besloten een anoniem leventje te leiden in Londen, ver weg van alle royal roddels over het roerige liefdesleven van prins Albert. Totdat moeder en zoon dit jaar hun terugkeer naar Monaco maakten.

Bron: Femina | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws