Hoe gaat het nu met de gezondheid van de Queen?

Is HM weer helemaal de oude?

Queen Elizabeth kampte in de laatste maanden van dit jaar vaak met haar gezondheid. Toch lijkt het erop dat ze er nu weer helemaal bovenop is, net op tijd voor de feestdagen.

Aan de betere hand

Op advies van de dokter heeft HM het de afgelopen tijd heel rustig aangedaan. Sterker nog, ze is het hele terrein van Windsor Castle nauwelijks af geweest. Gelukkig is ze nu weer aan de betere hand, en is ze gewoon van plan om met de familie kerst te vieren op Sandringham. Enne, dat is niet het enige. Binnenkort zal ze waarschijnlijk ook weer in het openbaar verschijnen.

Door gezondheidsklachten in oktober kreeg de koningin het dringende advies van de dokter om pas op de plaats te maken. Zo moest ze zoveel mogelijk rust houden en werden verplichtingen vooral via Zoom en thuisbezoeken gedaan. Ook kreeg de Queen het advies om de borrel te laten staan, wat ze waarschijnlijk niet zo leuk vond. De koningin staat er namelijk om bekend om van een neut op zijn tijd te houden. Toch werpt de sobere periode ook zijn vruchten af, want Her Majesty mag van de dokter weer langzaam beginnen.

Koninklijke feestdagen

In een rampzalig jaar waarin haar man, koning Phillip, overleed, ze zelf ook kwakkelde met haar gezondheid en de Royal Family een hoop in het nieuws kwam, kijkt koningin Elizabeth waarschijnlijk enorm uit naar de feestdagen. Toch zal dat er dit jaar wel anders uitzien dan voorgaande jaren. Zo hoeft ze niet voor officiële ontvangsten op Buckingham Palace zijn, maar in Windsor Castle. Ideaal, want hier woont de koningin al maanden. Ook pakt ze niet de welbekende trein naar landgoed Sandringham, maar gaat ze conveniently per helicopter.

“Het zal geen normale kerst zijn, maar net als veel families in het hele land, zal het zo normaal zijn als het maar kan worden”, stelt een bron.

Bron: Royalty-online | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws