Wat leuk: prinses Alexia schittert in betaalbare jas van deze bekende modeketen

Over smaak valt niet te twisten!

Dat mode niet duur hoeft te zijn, laat prinses Alexia goed zien. Op het nieuwste familiekiekje straalt ze namelijk in een mooie bruine jas, en die is helemaal niet zo prijzig!

Bruine jas

Voor de feestdagen is het koninklijke gezin weer compleet. Ook prinses Alexia, die nu in Wales studeert, kwam voor de feestdagen gezellig thuis. We werden al blij van het gezellige kiekje, maar al helemaal nu we weten waar de jas van Alexia vandaan komt. Voor de gelegenheid draagt ze namelijk een prachtige bruine jas waar menig fashionista jaloers van wordt. Enne, niet van Gucci of Chanel, maar gewoon van de H&M.

Je hoeft overigens geen sprintje te trekken naar de winkel, want de jas komt helaas uit de vorige collectie, weet de website modekoninginmaxima.nl ons te vertellen. Gelukkig zijn er een hoop soortgelijke jassen te koop waarmee we alsnog onze koninklijke looks kunnen laten zien. (Zie ook deze royals in camel coat.)

Symboliek

Net als Máxima, beginnen de prinsessen ook steeds meer fashion queens te worden. De kunst om 'reguliere' modemerken met meer high end labels te combineren, hebben de drie A'tjes in ieder geval helemaal onder de knie.

Zo schitterde Amalia voor haar speciale verjaardagsfoto's vorige week in een prachtige jurk van MaxMara. Hier zagen we ook dat ze wat sieraden uit haar moeders kast had geleend, namelijk de robijnen ring die Máxima kreeg toen ze in 2003 van Amalia beviel. Ook koning Willem-Alexander is een voorstander van het bewaren van speciale kledingstukken, en droeg tijdens de toespraak van zijn dochter de stropdas die hij in 2003 droeg toen hij Amalia voorstelde aan de pers. Wat een boel symboliek!

Bron: ELLE.nl, modekoninginmaxima.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws