Dit stel is verkozen tot het meest fotogenieke koninklijke koppel

Een leuke 'prijs' na een veelbewogen jaar!

Lees ook

Steek die maar in je zak! Na een veelbewogen jaar zijn prins Harry en Meghan, Duchess of Sussex, bekroond tot het meest fotogenieke koninklijke koppel. Allertijden, welteverstaan!

Instagram-analyse

Fotografie-experts besloten aan de hand van een grondige analyse op Instagram te onderzoeken welke royals het meest fotogeniek worden gevonden door het publiek. De hertog en hertogin van Sussex blijken er met kop en schouders bovenuit te steken. Zo zijn er maar liefst 2,4 miljoen hashtags met hun naam te vinden op Instagram, dat is zeven keer meer (!) dan voor andere koninklijke koppels.

Beeld: BrunoPress

Royal inspiration

Hoe kan het dat juist de royals die vorig jaar opstapten het meest populair zijn? Daar hebben de fotografiedeskundigen van Printique, die achter het onderzoek zitten, een antwoord op. We hebben het hier wél over een beeldschone Hollywood-ster die een van de meest begeerde vrijgezelle prinsen aan de haak sloeg en die vervolgens allerlei uitdagingen voor de kiezen kreeg.

“Prins Harry en Meghan Markle zijn een koninklijke inspiratie als het om romantiek gaat. Ze bewijzen voortdurend dat de schijnwerpers niet opgewassen zijn tegen hun prioriteiten: liefde en geluk en een florerend gezinsleven.”

Beeld: BrunoPress

“Meghan Markle is een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld vandaag de dag. Zij en prins Harry hebben een sterke, continue online aanwezigheid. Ze hebben de mogelijkheid om echt verschil te maken door hun liefdadigheidswerk en de wereld een betere plek te maken”, luidt het oordeel verder.

Beeld: BrunoPress

Er duikt zelf een vergelijking met Harry's moeder, prinses Diana op. “Hoewel Harry en Meghan niet langer een officiële rol hebben binnen de koninklijke familie, is het duidelijk dat ze, net als prinses Diana, royals zijn in het hart van de mensen en geliefd zijn over heel de wereld.”

Het zijn lieve woorden én een knappe titel, 'de hertog en hertogin van Sussex, het meest fotogenieke royal couple allertijden'. Naast Meghans rechtszaakoverwinning eerder deze maand nóg een mooie afsluiter van het jaar voor de Sussexjes!

Bron: Mirror | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook