Mooi! Jordaanse royals delen nieuwe familiefoto voor de feestdagen

Uiteraard matchen ze ook nu perfect bij elkaar.

Lees ook

De feestdagen zijn in zicht en menig koninklijke familie maakt zich klaar voor de laatste dagen van het jaar. Zo ook het Jordaanse koningshuis, die hun fans alvast een mooie boodschap geeft. Wat een gezellig kiekje! 

De hele familie

Koningin Rania deelt de foto op haar eigen Instagrampagina. Speciaal voor de foto is de hele familie opgetrommeld. Koning Abdoellah II en koningin Rania worden namelijk omringd door al hun kinderen: kroonprins Hoessein, prinses Iman, prinses Salma en prins Hashem.

Bij de foto heeft koningin Rania ook nog een prachtige boodschap voor haar volgers. Ze schrijft: “Mogen de draden van geluk, hoop en een goede gezondheid samen uw nieuwe jaar weven.” Woorden waarmee we zeker het nieuwe jaar gaan inluiden!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Door een ringetje te halen

Koningin Rania staat erom bekend dat ze er altijd fabulous uitziet, en het is overduidelijk dat haar kinderen ook deze eigenschap hebben. Zo draagt Rania een prachtige witte jurk met trompetmouwen en matcht ze perfect bij haar man die een wit linnen overhemd draagt. Prinses Iman draagt een paarse blousejurk – met een knipoog naar de riem van haar moeder – en prinses Salma en prins Hashem kozen voor lichtblauw.

Beeld: Instagram @queenrania, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook