Holiday spirit: een kerstkaart en een sparkling outfit van de Spaanse royals

Feliz Navidad!

Lees ook

De Spaanse royals in feeststemming! Een week van glitters en warme wintertruien.

Royal kerstkaart

Prins William en hertogin Kate trapten vorige week af, en zien we steeds meer koninklijke kerstdagen de revue passeren. Ook de Spaanse royals doen mee met de traditie om rondom de feestdagen een nieuw familieportret te delen. Vorig jaar stonden alleen prinsessen Leonor en Sofia op de kiek, nu is het weer het volledige viertal.

Net als prinses Alexia heeft prinses Leonor voor de feestdagen haar kostschool in Wales omgeruild voor het ouderlijk paleis, wat een foto van het hele gezin dit jaar extra leuk maakt. Ook stapt het Spaanse koninklijk gezin al anderhalf jaar niet zonder mondkapje de deur uit, dus het is voor het eerst in lange tijd dat we alle vier de koppies weer kunnen zien.

kerstkaart Spaanse royals
Beeld: Casa de S.M. el Rey via BrunoPress

“Vrolijk kerstfeest en een gelukkig 2022, met al onze affectie en beste wensen”, is te lezen in de binnenzijde van de kaart, die ook door alle vier de royals ondertekend is.

Beeld: Casa de S.M. el Rey via BrunoPress

Hoe de Spaanse royals zelf Kerstmis door zullen brengen? Ongetwijfeld met een uitgebreid diner. Eerder liet Leonor weten dat ze het naar haar zin heeft op haar school in Wales, maar dat ze het Spaanse eten mist. De kerstvakantie lijkt ons een uitstekend moment om een goede hoeveelheid Spaanse cuisine in te halen. Helemaal als je een paar paleischefs tot je beschikking hebt.

Glitteren op het gala

Bij koningin Letizia zit de kerststemming er in ieder geval al goed in. Deze week verscheen ze op het jaarlijkse gala van het Spaanse Olympisch Committee in een beeldig glitterensemble. Mouwloos, uiteraard, want Leti weet dat haar afgetrainde armen óók een van haar beste accessoires zijn.

Letizia
Beeld: BrunoPress

Ze heeft het goed begrepen, glitter kan altijd in december. (Een ding waar de royal fashionpolitie wel over viel: kies voortaan voor passende pumps!). De top en rok zijn Nina Ricci en droeg de Spaanse koningin ook meer dan zes jaar geleden bij een bezoek aan Washington. Eerder deze week bracht Letizia ook nog een vliegensvlug werkbezoek aan Senegal, maar het lijkt erop dat de koninklijke agenda de rest van het jaar aardig leeg is. Tijd voor dat uitgebreide kerstdiner!

Bron: Hola! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook