Fijne feestdagen! De Belgische royals schitteren op kerstkaart

Lees ook

De koninklijke familie van België is weer helemaal compleet. De oudste twee telgen, kroonprinses Elisabeth (20) en prins Gabriël (18) studeren in het buitenland, maar schitteren toch samen met hun ouders en broertje zusje op een nieuw kiek.

Kerstportret

Prins William en hertogin Kate trapten vorige week af, en sindsdien zien we steeds meer koninklijke kerstkaarten de revue passeren. Ook de Belgische royals doen mee met de traditie om rondom de feestdagen een nieuw familieportret te delen. Prins Emmanuel, prinses Eléonore, koningin Mathilde, koning Filip, kroonprinses Elisabeth en prins Gabriël hebben hun mooiste outfit uit de kast getrokken voor het kiekje.

Familie

De foto werd afgelopen zomer al gemaakt aan de orangerie van het Kasteel van Laken. “Naar aanleiding van de eindejaarsperiode delen we graag een nieuwe foto van de Koninklijke Familie met jullie. De foto staat ook op de kerstkaart van de Vorsten van dit jaar”, zo luidt de beschrijving bij de foto, die ook een aantal hashtags als #kerst en #nieuwjaar bevat.

Kerstfoto

Vorige week verraste het Instagram-account van de Belgische royal familie ons ook al met een kerstig kiekje. Voor het Koninklijk Paleis is namelijk een grote kerstboom te bewonderen. “Hij staat er weer! De kerstboom van het Koninklijk Paleis is vanochtend aangekomen en staat al te blinken. ✨ Kom hem bewonderen tot en met 6 januari”, klonk het bij de foto van de boom.

Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook