Happy hour: Prins William brengt Kate een gin-tonic zodra de kinderen in bed liggen

Doe ons ook maar zo'n vent.

Lees ook

Wanneer de pumps zijn uitgeschopt na een lange dag vol royal duties en de drie kinderen op één oor liggen, zakt Kate Middleton uit op de bank met een homemade cocktail. Klinkt zo gek nog niet, de avondroutine van de Cambridge’jes.

Zorgen voor elkaar

“Ze zorgen goed voor elkaar, maar beide op een andere manier”, vertelt een familievriend van de Britse royals over William en Kate. Lieve gewoontes horen daar, ook na tien jaar huwelijk, nog gewoon bij. Zoals William die aan het einde van een lange dag zijn barman-skills inzet in de keuken van Kensington Palace. “Hij brengt Kate ’s avonds een gin-tonic”, aldus de familievriend aan People. Zodra prins George, prinses Charlotte en prins Louis naar bed zijn gebracht, is het tijd voor Kates me-time. Voetjes omhoog, cocktail in de hand, it could be worse.

En wij maar denken dat Kate vooral biertjes wegtikt.

Beeld: BrunoPress

Hands-on mum

Hoewel de inwonende nanny zich het grootste deel van de dag over de Cambridge-kids ontfermt, zou het wel Kate zelf zijn die haar kroost naar bed brengt. “Ze is enorm betrokken bij ieder onderdeel van hun dag”, vertelt de insider. “Thuis houdt ze alles draaiende met de kinderen en al hun roosters. Ze probeert het zo gewoontjes mogelijk te houden.”

Beeld: BrunoPress

Al weten we door prins William dat bedtijd er bij de Cambridge’jes toch echt een tikkeltje anders aan toegaat dan bij een gemiddeld gezin. Vorig jaar vertelde de hertog van Cambrige in een interview dat hij zijn drie kinderen ’s avonds rustig krijgt door – zéér educatief verantwoord – samen met hen een natuurdocumentaire van David Attenborough te kijken. “Het is heel makkelijk om voor bedtijd alle kinderen bij elkaar te krijgen. Ik roep: ‘We gaan een van Davids documentaires kijken!’ en dan komen ze vanzelf aangehold. Het is de beste manier om mijn kinderen te pakken te krijgen en klaar te maken voor bedtijd.” Ieder z’n opvoedingstechnieken, Wills!

Bron: Marie Claire, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook