Chantal Janzen deelt groot nieuws!

'Ik ben ongelofelijk trots', schrijft Chantal over de volgende stap voor zichzelf en haar samengestelde gezin.

Lees ook

Chantal Janzen is trotse moeder en bonusmoeder van vijf kinderen. Maar naast heel veel vreugde brengt een groot samengesteld gezin ook strubbelingen met zich mee, weet de presentatrice uit eigen ervaring. Vandaar haar volgende stap in televisieland.

Eigen serie

Bij een prachtige familiefoto van het samengestelde gezin van Chantal deelt de presentatrice groot nieuws. “Dit is ons gezin. Een samengesteld gezin. Een ‘bonusfamilie’. En hiervan zijn er heel veel”, begint Chantal bij de foto.

“Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy, dat is een drama-comedyserie, te gaan maken over dit gegeven: samengestelde gezinnen. Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin.”

The good and the bad

Chantal legt uit dat het fantastisch is om onderdeel te zijn van een giga-familie. “Mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven en het is waar ik het meest trots op ben.” Toch weet ook Chantal dat een samengesteld gezin, vooral in het begin, echt een uitdaging kan zijn voor alle betrokken.

“De grappige of mooie situaties maar ook de moeilijkheden, de lastige momenten en strubbelingen die een samengesteld gezin met zich meebrengt zullen voor velen herkenbaar zijn. Ik ben dan ook ongelofelijk trots en blij om bekend te kunnen maken dat deze serie er gaat komen!”

Géén realityserie

Vervolgens wil Chantal benadrukken dat de serie die zij gaat maken absoluut geen realityserie is. Daaruit maken we op dat de ‘dramedy’ niet (alleen) over haar eigen gezin zal gaan.

Wat het wél gaat worden, is nog niet helemaal duidelijk. Maar Chantal heeft er in ieder geval zin in. “Een idee op tafel gooien is één, maar dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik echt fantastisch”, stelt ze dan ook. We wachten geduldig af!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook