Dít waren het afgelopen jaar de best gelezen artikelen van Beau Monde

Lees ook

Nu het einde van het jaar echt in zicht is, blikt Beau Monde terug. En wat is er dan beter dan een terugblik naar wat onze lezers bezighield? We tellen af: dít zijn de vijf artikelen die jullie het meest hebben gelezen.

5. Duchess in denim

hertogin kate
Hertogin Kate bij het Natural History Museum, juni 2021. Beeld: BrunoPress.

Wij zijn groot fan van Kate. En onze lezers ook. Dat bleek ook het afgelopen jaar maar weer, want een subtiele stijlkeuze van de hertogin bracht jullie en masse naar Beaumonde.nl. Bij haar bezoek aan het Natural History Museum in Londen wist Kate namelijk iedereen te verbazen door in een bijzonder casual denim broek te verschijnen. Sneakers eronder, blazer erbij – en zo gaat Kate van full glam opeens naar een bijzonder elegante girl next door.

4. Zorgen om Prinses Anita

prinses anita
Prinses Anita en prins Pieter-Christiaan, Koningsdag 2019. Beeld: BrunoPress

Nu de koninklijke familie al twee Koningsdagen lang grotendeels binnen en daarmee buitenbeeld blijft, is de shock des te groter wanneer we na lange tijd weer een kiekje van ze zien. Wat worden kleine koters toch groot! Wat blijven de royals toch elegant! Maar soms zien we foto’s met andere gevolgen.

Zo deelde prins Pieter-Christiaan in september van dit jaar een foto van prinses Anita met hun kinderen, en dat leidde direct tot grote schrik bij zijn volgers – te meer daar de schoondochter van prinses Margriet volgens bronnen al langer kwakkelt met haar gezondheid. Overigens waren de reacties dusdanig heftig dat prins Pieter-Christiaan later nog een update gaf: het gaat gewoon goed met de prinses. Gelukkig maar!

3. Monegaskisch ziekbed

Albert, Jacques, Gabriella en Charlene in juni 2020. Beeld: Brunopress.

Na de gezondheidszorgen om prinses Anita, was daar het afgelopen jaar natuurlijk ook alle narigheid die prinses Charlene moest doormaken. Naast een rits aan gezondheidsproblemen en complicaties na een operatie, moest zij lange tijd haar familie missen.

In juli (en to be honest: nu nog steeds) gingen er volop roddels dat Charlenes gezondheid niet de énige reden zou zijn voor haar afwezigheid. Verschillende bronnen beweerden namelijk dat het huwelijk tussen Albert en Charlene aan diggelen lag, en de twee daarom maar niet onder één dak woonden. Toen Charlene dus een kiekje deelde toen ze eindelijk weer aan de beterende hand was, wilden we allemaal direct weten hoe het ging met de vorstin. En dat heeft dit nieuwtje een derde plaats op ons eindejaarslijstje opgeleverd.

2. De grote liefde van De Boer

frank de boer
Frank de Boer bij zijn presentatie als bondscoach in september 2020. Beeld: Brunopress

Op plek twee staat na alle vorsten nu eens De Boer centraal. Want wat bleek: iedereen was ont-zet-tend benieuwd naar wie de vrouw van Frank de Boer was! Hoewel het EK de bondscoach dit jaar geen succes heeft opgeleverd, is hij wél helemaal happy in de liefde. Hij is namelijk al sinds 1999 getrouwd met grote liefde Helen en samen hebben ze drie dochters. Toen de bondscoach met zijn ploeg volop in de spotlights stond, was er natuurlijk ook aandacht voor wie zijn rots in de branding was. En daarom vind je Frank én Helen de boer op plek twee in onze toplijst.

1. Onbetwiste Beau Monde-koning

jan kooijman
Jan Kooijman op de rode loper in juli 2020. Beeld: Brunopress

En, wat staat er helemaal bovenaan deze feestelijke lijst met uitblinkers, denk je? Zou het een nieuwtje zijn over Kate en William? Een update van de Sussexjes? Een prachtige look van onze eigen Máxima, of misschien een melding over Amalia? Welnee.

We kunnen je verklappen: bovenaan deze lijst met populaire artikelen staat ook de relatie van een BN’er centraal. Niemand minder dan Jan Kooijman is namelijk samen met zijn vriendin Henna Lee de onbetwiste koning van Beau Monde. Héél af en toe verschijnt de graag geziene acteur met zijn geliefde op de rode loper, maar hij heeft al eens aangegeven dat hij haar én hun dochters het liefst zoveel mogelijk uit de spotlights houdt. Begrijpelijk! Maar goed, dat betekent dus wel dat iedereen er éxtra nieuwsgierig naar is, natuurlijk. En daarmee zitten Jan en Henna stevig op de Beau Monde-troon van dit jaar.

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook