Prinses Charlene deelt kerstkaart van het hele gezin

Ondanks een veelbewogen afgelopen jaar doen ook de Grimaldi’s gewoon mee met de traditie om rond de feestdagen een nieuw portret van het gezin te delen. Al ziet ook die er net eventjes anders uit in 2021.

Kerstportret

De koninklijke kerstkaarten blijven binnenkomen! Op Instagram deelt prinses Charlene een kerstportret van haar gezin. Geen foto bij de kerstboom dit keer, maar wel een feestelijke tekening met daarop de prinses zelf, prins Albert en hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella. Cadeautjes onder de boom, echte prinsessenjurk aan…

Kerstwens

“Ik wens iedereen een mooi en veilig feestseizoen, veel liefs”, schrijft Charlene bij het kunstwerkje. Normaal gesproken kiezen de royals van Monaco voor een elegante kerstfoto met glamourous outfits, een Sisi-achtig paleisachtergrondje en uiteraard een rijkelijk versierde boom. Dat ze nu voor een illustratie kiezen, is een mooie oplossing nu Charlene de decembermaand niet bij haar gezin door kan brengen. In november maakte prins Albert bekend dat zijn echtgenote voorlopig in een buitenlandse kliniek verblijft om te herstellen van emotionele en fysieke vermoeidheid. En hoe het tijdens de feestdagen zelf zal gaan?

Op bezoek

Op de verjaardag van tweeling Jacques en Gabriella, 10 december, liet prins Albert aan het tijdschrift PEOPLE weten dat hij en de kinderen Charlene zo snel mogelijk op zouden zoeken, maar dat het nog niet duidelijk was wanneer dat precies zou zijn. De gezondheid van de prinses houdt de gemoederen in Monaco en ver daarbuiten flink bezig. Woordvoerder van het paleis gaven eerder aan dat ze rond de feestdagen, dus deze week waarschijnlijk, zouden laten weten hoe het met haar gaat.

Op Instagram steken veel volgers prinses Charlene in ieder geval een hart onder de riem. “We houden van je, Charlene, het allerbeste voor het nieuwe jaar!” “Alle goeds en gezondheid toegewenst.”

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws