Lief! Sylvie Meis en zoon maken indruk op nieuw kerstkiekje

Home for Christmas!

Lees ook

Damián, de zoon van Sylvie Meis, is home for Christmas. De twee vieren de hereniging met een prachtige mirror selfie en volgers raken niet uitgepraat over hun verschijning. In koor: wat wordt Damián al groot, knap en volwassen!

Home for Christmas

Op de foto zien we Sylvie in een grote teddy-jas poseren voor de spiegel. Naast de presentatrice staat haar knappe zoon – die inmiddels al een kop groter dan zijn moeder is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Iets dat ook niet onopgemerkt blijft bij Sylvies volgers. “Damián is groot geworden!”, “Mijn hemel wat is Damián ‘ineens’ groot geworden!” en “Wat is hij gegroeid!”, klinkt het dan ook herhaaldelijk in de comments.

Hoewel de band tussen Sylvie en de 15-jarige Damián erg sterk is, brengen de twee tegenwoordig een stuk minder tijd met elkaar door. Damián is vorig jaar verhuisd naar Denemarken, waar hij zijn droom om profvoetballer te worden najaagt. Hij woont daar bij zijn vader Rafael van der Vaart en diens vriendin Estavana Polman.

Kerstboom

Samen de kerstboom versieren, zullen Sylvie en Damián niet doen nu ze weer samen zijn. Vorige week liet de presentatrice al zien dat haar naaldboom er ook dit jaar weer beeldig bijstaat – en dat er geen bal meer bij past.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gemis

Maar een fijne kerstvakantie voor moeder en zoon wordt het vast en zeker. Eerder liet Sylvie in een Q&A weten dat het haar zwaar valt dat haar zoon nu over de grens woont. “Op dit moment zie ik hem veel te weinig door Covid-19”, aldus Sylvie. “Voor mij als moeder is dit een ongelooflijk moeilijke tijd. Ik moet zeggen dat ik daar heel verdrietig om ben en ik vind het verschrikkelijk om hem te missen.”

Gelukkig is Damián bij Rafael en Estavana in goede handen. Zo sprak Sylvie onlangs nog vol lof over haar ex-man en zijn vriendin. “De band die we hebben met z’n allen is ontzettend fijn”, deelde Sylvie met Grazia. “”Dat we gewoon met elkaar een hapje of een drankje kunnen doen als we Damián ophalen, samen bij trainingen kunnen staan, lachen en babbelen en honderdduizend keer FaceTimen. Er is ook een ontzettend groot respect en waardering tussen de twee vrouwen onderling, daar ben ik heel blij om.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook