Paleis geeft update over gezondheid prinses Charlene: ‘Herstel gaat nog een paar maanden duren’

Wel is er hoopvol nieuws over de feestdagen.

Lees ook

Viert prinses Charlene de feestdagen met haar gezin? Het prinselijk hof heeft donderdagmiddag een update over de veelbesproken gezondheid van de prinses gegeven.

Aan de betere hand

Geen geruchten en speculaties, maar een formeel bericht van het paleis dit keer. “Het Prinselijk Paleis wil graag de volgende informatie delen wat betreft de gezondheid van Hare Doorluchtige Hoogheid prinses Charlene. Prinses Charlene herstelt op bevredigende en geruststellende wijze, maar het kan nog een paar maanden duren voordat ze volledig is hersteld.”

Bezoek tijdens de feestdagen

Gelukkig is er ook goed nieuws. “Prinses Charlene wordt in de kerstvakantie bezocht door Zijne Doorluchtige Hoogheid prins Albert II en hun kinderen. Zodra haar gezondheid weer voldoende is hersteld, brengt de prinses graag weer tijd met de inwoners van Monaco door. Tijdens de herstelperiode verzoekt het prinselijk koppel vriendelijk dat hun privacy gerespecteerd wordt.”

Herenigd

De prinses hoeft de feestdagen gelukkig niet in haar eentje door te brengen. Eerder deze week deelde ze al een geïllustreerde kerstkaart waarop ze herenigd is met haar gezin, binnenkort kan het dus in het echt!

“Ik wens iedereen een mooi en veilig feestseizoen, veel liefs”, schreef de prinses bij de kerstkaart.

Monaco moet het voorlopig dus zonder prinses Charlene stellen, en tweeling prins Jacques en prinses Gabriella blijven helaas nog langer gescheiden van hun moeder, al is het een klein lichtpuntje dat de hele familie wel samen Kerstmis kan vieren. Waar prinses Charlene verblijft, is niet bekendgemaakt. Prins Albert liet eerder weten dat zijn echtgenote in een buitenlandse kliniek is opgenomen om te herstellen van vermoeidheid ‘die niet alleen fysiek is.’

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook