Prinses Amalia deelt vrolijke nieuwe foto met bijzonder detail

Is dit een voorteken?

De kerstkaartjes die we de afgelopen tijd in de bus hebben gekregen vallen in het niet bij de stapels post die prinses Amalia deze maand op de mat vond. Zwemmen tussen de felicitaties!

Op de mat gevallen

Met Kerstmis voor de deur zouden we het bijna vergeten, maar december 2021 was natuurlijk ook dé maand van Amalia’s achttiende verjaardag. Er werd al verwacht dat we vaker iets te horen zouden krijgen van de prinses nu ze officieel volwassen is, en ziedaar: alweer een gloednieuwe foto. Via het Instagram-account van het Koninklijk Huis laat prinses Amalia van zich horen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Catharina-Amalia

“De afgelopen weken ben ik overspoeld met felicitaties en verjaardagskaarten. Dit heeft mij enorm blij gemaakt. Graag wil iedereen hiervoor bedanken”, staat er bij een vrolijke foto van prinses Amalia, omringd door de verjaardagspost. Het berichtje ondertekent ze met ‘CA’ van ‘Catharina-Amalia’. De vorige keer dat ze iets deelde op social media, na het behalen van haar gymnasiumdiploma, was dat nog gewoon een ‘A’.

Een teken dat we toch vaker haar beide voornamen gaan horen? Vader Willem-Alexander stond immers in zijn jonge jaren ook kortweg bekend als ‘prins Alexander’, maar ondertussen is ‘Willem’ niet meer weg te denken uit de naam van de koning. Een recente royal traditie dus.

Stijlvast

Op de nieuwe foto laat prinses Amalia zich wéér van haar stijlvaste kant zien. De rode blazer die we twee keer eerder zagen, tijdens de zomerfotosessie en bij een bezoek aan Zandvoort, lijkt opnieuw zijn opwachting te maken. Een duidelijke favoriet van Amalia! Of moeten we de kroonprinses voortaan Catharina-Amalia noemen?

Beeld: ©RVD – Frank Ruiter

Laatste nieuws