Dit is hoe de kinderen van Jan Smit eruitzien

Cute!

Lees ook

Jan Smit heeft het allemaal. Zangtalent, de mooiste presentatieklussen, een indrukwekkende lijst nummers op zijn naam als tekstschrijver…Maar het mooist van allemaal? Dat is natuurlijk zijn prachtige gezinnetje.

Jan en Liza

Emma is het eerste kindje van Jan en zijn vrouw Liza. De twee kregen later ook nog een zoontje, Senn. De oudste dochter Fem komt uit een vorig huwelijk van Liza. Via Instagram liet Jan eerder al eens weten dat hij Fem ook als zijn dochter ziet. Enne, dat blijkt wel uit de schattige foto’s op Instagram. De zanger deelt namelijk regelmatig foto’s van de drie kinderen.

Lief berichtje

Daarnaast zet hij het drietal ook regelmatig in het zonnetje, bijvoorbeeld op hun verjaardagen. Van zowel Fem, Emma en Senn deelde Jan onlangs een birthday-foto. En we kunnen maar één ding zeggen. Wat een schatjes zijn het!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JAN SMIT (@jansmit)

Happy little family

Jan en Liza zijn al meer dan 10 jaar samen en de zanger deelt dan ook regelmatig kiekjes van zijn prachtige gezinnetje. Liza is net zoals Jan geboren en getogen in Volendam. De twee ontmoetten elkaar in 2011 en na de eerste ontmoeting leek er al meteen een vonk over te zijn geslagen.

Op Valentijnsdag ging de presentator op zijn knieën en niet veel later vertrok het stel naar Sint Maarten om daar te trouwen. Eind vorig jaar deelde Jan nog een mooie foto van die speciale dag. En met de drie belhamels hierboven is het in huize Smit dus altijd gezellig!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook