Daar is-ie dan: Harry en Meghan delen kerstkaart met eerste foto van Lilibet

De kleine Lilibet maakt haar debuut!

We hebben er even op moeten wachten (of misschien waren we gewoon een beetje spoiled door de vroege kaart van de Cambridge’jes), maar zojuist is ein-de-lijk de kerstkaart van Harry en Meghan gepubliceerd. Uiteraard voorzien van een prachtige foto mét het langverwachte debuut van Lilibet.

Archie én Lilibet

De Sussexjes hebben hun zes maanden oude dochtertje Lilibet tot nu toe uit de spotlight gehouden, maar met deze schitterende kerstkaart komt daar een einde aan. Op een prachtige foto, die genomen lijkt te zijn op een mooie najaarsdag, straalt de kleine Lilibet Diana ons toe. Met Meghan in een casual chic turtle neck en hubby Harry en Archie in simpele bloesjes, lijkt deze foto te willen zeggen: less is more. En laat dat nu net ongeveer de perfecte slogan voor de Sussexjes zijn. Enneh, can we just say: hoewel Lilibet natuurlijk het stralende middelpunt is van deze foto, valt het ons op dat Archie lijkt als twee druppels water op zijn vader begint te lijken. Too cute!

Voor het goede doel

Bovendien hebben Harry en Meghan ervoor gekozen om hun langverwachte kerstfoto voor een goed doel in te zetten. Zo is de foto namelijk nog niet te vinden via hun officiële socials of website, maar hebben ze ervoor gekozen de foto eerst te publiceren via de site van Team Rubicon. Deze organisatie die veteranen steunt heeft al eerder op de support van de Sussexes kunnen rekenen. Op deze manier krijgen Harry en Meghan dus direct een hoop nieuwsgierige aagjes (that’s us) naar de website van deze liefdadigheidsorganisatie.

harry meghan kerstkaart
Beeld: Alexi Lubomirski, via Team Rubicon

Prachtige boodschap

Bovendien sluit het bericht van de royals helemaal aan bij deze mooie gedachte. “In 2021 verwelkomden wij onze dochter Lilibet op deze wereld. Archie maakte van ons een Mama en een Papa, en Lili maakte van ons een familie”, beginnen zij hun boodschap. Bovendien laten ze weten dat het niet alleen bij mooie woorden blijft. “We hebben donaties in jullie naam gedaan aan verschillende organisaties die families beschermen – van families die worden verhuisd vanuit Afghanistan, tot Amerikaanse gezinnen die betaald ouderschapsverlof hard nodig hebben.” Vervolgens komt er een lijst met de verschillende doelen waaraan de Sussexjes royaal gedoneerd hebben. De kaart wordt afgesloten met de beste wensen voor het nieuwe jaar. “Van onze familie naar de jouwe”, aldus Harry en Meghan.

Fotograaf

Fotograaf Alexi Lubomirski doet via zijn Instagram Stories nog een klein boekje open over de prachtige shoot. “Om nu de kans te krijgen het verhaal voort te zetten van de familie die ik voor het eerst fotografeerde als verloofden, vervolgens op hun huwelijksdag als getrouwd stel, en nu hun liefde zien manifesteren als twee prachtige kinderen is een gigantische eer geweest.”

Bron: Team Rubicon, Instagram @alexilubomirski | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws