Ooh la la: zo krijg je die Franse look à la Emily in Paris

Een Franse glam-look heb je zo voor elkaar met deze tips.

Lees ook

Als wij tijdens onze kerstvakantie één serie gaan bingen, dan is het ongetwijfeld het tweede seizoen van Emily in Paris. Met alle glamour, fashion én prachtige shots van la belle Paris is het moeilijk om niét weg te dromen bij de serie. Een beetje van die Franse fashionista vibes in je eigen stijl verwerken? Dit is hoe je dat doet.

Emily in Paris

Creator Darren Star, die ook Sex and the City produceerde, heeft met zijn serie Emily in Paris een kijkwalhalla voor fashionliefhebbers gemaakt. Emily – gespeeld door Lily Collins – steelt continu de show in haar hebberig makende outfits en prachtige make-up.

Lily bleek net zo’n fan te zijn van de styling als wij en nam zelfs een paar beautylooks uit de serie over in haar eigen beautyroutine. Wil jij je look een Franse twist geven à la Emily in Paris? Hier zijn een paar tips:

1. Geef je lippen een subtiel kleurtje

Je hoeft je lippen heus niet in een knalkleur te stiften om een sprekende look te creëren. Voorzie je lippen van een subtiel kleurtje als dusty pink of romantic russet om een look à la Emily neer te zetten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

2. Doe je haar achter je oren

Voor deze look hoef je niet uren in de badkamer te staan. Houd je lokken op hun plek met een knipje et voilà! Daarnaast kun je met deze look ook nog eens goed je oorbellen showen.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

3. Geborstelde wenkbrauwen

Lily is dan wel gezegend met volle wenkbrauwen, maar ze accentueert haar eyebrows nog meer door ze omhoog te borstelen. Enne, het hoeft allemaal niet pietje precies, als er maar volume is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

4. Smudgy smokey eyes

Een strak lijntje boven je ogen tekenen met een liquid liner is verleden tijd. Houd je look relaxed en teken een smokey eye met een oogpotlood. Vervaag de lijn vervolgens nog een beetje met je vingers. We love it!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

5. Less is more

Creëer een prachtige natural look met een beetje mascara, geborstelde wenkbrauwen, een shiny gloss en een beetje blush, en je bent ready to roll!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

6. Maak gebruik van haaraccessoires

En tot slot: maak zo nu en dan gebruik van haaraccessoires. Zo kwam Emily extra elegant voor de dag toen ze een prachtige ketting in haar haar deed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Fierberg (@fierberg)

Extra tips van de experts

Nog leuker is dat make-up artieste Fiona Stiles regelmatig advies geeft op haar Instagram bij de prachtige kiekjes die ze deelt van la Collins. Wanneer een fan vraagt hoe ze die perfecte bottom lashes creëert bij Lily, legt Stiles uit dat ze daar een stevig klein waaierborsteltje voor gebruikt. “Het duurt dan een beetje langer, maar je lashes zullen er geweldig uitzien”, laat Stiles weten.

Helemaal excité geworden na het zien van al deze jaloersmakende looks van Emily? Lucky you, want nu het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix staat, kunnen we ons weer vergapen aan alle fashionable outfits. De populaire serie is namelijk vanaf deze week weer te bekijken. Happy watching!

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook