Noorwegen: nog meer koninklijke gezinsuitbreiding

Een kerstcadeautje voor prinses Ingrid Alexandra!

Lees ook

Er is een heuse trend gaande op de social media-accounts van de Europese royals. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima trapten af, Denemarken en Noorwegen volgen!

Gezinsuitbreiding

2021 is het jaar van de koninklijke gezinsuitbreiding. In Engeland al helemaal met vier nieuwe achterkleinkinderen voor de Queen, de baby’tjes van prinses Eugenie, Zara Tindall, hertogin Meghan en prinses Beatrice, maar aan de andere kant van de Noordzee worden er ook veel nieuwe gezinsleden verwelkomd.

Te beginnen met de lege-nest-puppy van koningin Máxima, die meteen geïntroduceerd werd als onderdeel van de familie. “Maak kennis met Mambo, het nieuwste lid van het Koninklijk gezin.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Eerder deze maand bevestigden de Deens royals dat de koninklijke viervoeters inderdaad worden gezien als part of the family met een nieuwe kiek. “We stellen jullie graag voor aan de nieuwste bewoners bij ons thuis. Iets meer dan zes weken geleden werd Grace moeder van twee allerschattigste puppy’s, tot grote vreugde van ons allemaal. – De Kroonprinselijke familie.”

En nu is er ook in Noorwegen sprake van gezinsuitbreiding op vier poten. Prinses Ingrid Alexandra en haar broertje, prins Sverre Magnus, zijn in de wolken met hun kerstcadeau. “Welkom Molly Fiskebolle, het nieuwste lid van de kroonprinselijke familie. Fijne kerst allemaal”, deelden de dochter en zoon van kroonprins Haakon afgelopen kerstweekend.

Onderdeel van de familie

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door James Middleton (@jmidy)

In paleizen all over Europe worden nieuwe hondjes in de armen gesloten, de royal trend van 2021. Ook hertogin Kate en prins William begonnen dit jaar met een nieuwe, blaffende aanwinst voor hun jonge gezinnetje. Zij deelden daar geen kiekje van online, maar Kates broer James gelukkig wél. Hierboven poseert hij met zijn vrouw Alizée en alle pups van zijn hond Luna, waarvan er eentje dus naar de Cambridge’jes is gegaan. Welke precies weten we niet, we wachten nog even af totdat Kate en Wills óók meedoen met de hondenrage op Instagram. To be continued.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook