Zo zien de kinderen van Victoria en David Beckham er nu uit

Brooklyn is zelfs al verloofd.

David Beckham en Victoria Beckham zijn al meer dan 21 jaar getrouwd en hebben vier prachtige kinderen. Maar hoe ziet hun kroost er tegenwoordig eigenlijk uit? Deze kerst deelde David een prachtige familiefoto op Instagram.

Familiekiekje

Het Britse power-koppel kreeg in hun huwelijk vier kinderen. Brooklyn (22), Romeo (10), Cruz (16) en Harper Seven van tien. De trotse ouders delen geregeld foto’s van hun kids en ook deze kerst stond de familie Beckham weer samen op de kiek. Wie de familie niet kent zou haast denken dat het om een royal portret gaat. Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Talenten

Naast goede looks hebben de kinderen net zoals hun ouders ook nog eens vele talenten. Zo timmert oudste zoon Brooklyn aardig aan de weg als model en fotograaf en gaat Romeo zijn vader achterna als professioneel voetballer. Cruz heeft zijn muzikale talent duidelijk van zijn moeder geërfd en de jongste telg van de familie, Harper, blijkt een echt judo-talent te zijn. Papa David is dan ook maar wat trots op zijn kids.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Brooklyn

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynbeckham

De oudste Beckham-telg Brooklyn, is overigens helemaal in love met de Amerikaanse actrice en tevens zijn verloofde, Nicola Peltz. De twee kochten eerder dit jaar zelfs een luxe villa in Beverly Hills. Brooklyn plaatst regelmatig schattige kiekjes van hem en Nicola op the gram. “My absolute forever girl. I am so madly in love with you ❤️ Me and you forever baby“, klinkt het in de caption. Het stel is sinds juli 2020 verloofd en hoopt volgend jaar in het huwelijksbootje te stappen. Dát belooft een celebrity-bruiloft te worden, wij zijn benieuwd!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws