Even kijken: zo zien de kinderen van Hugo de Jonge eruit

Hugo herkennen we inmiddels allemaal, maar hoe ziet zijn gezin eruit?

Lees ook

De afgelopen jaren zagen we Hugo de Jonge, de Minister van Volksgezondheid, regelmatig op de buis. Op Instagram deelt hij zo nu en dan foto’s uit zijn privéleven.

Vrouw en kinderen

Hugo is al een lange tijd samen met zijn vrouw Mireille. De twee leerden elkaar namelijk al kennen op de middelbare school. Samen met Mireille heeft de minister twee kinderen, zoon Ismael (15) en dochter Sarah (13). Al eerder liet dochter Sarah in een aflevering van Rooijakkers over de vloer weten wat ze van het beroep van haar vader vindt.

“Als ik ’s ochtends op mijn telefoon swipe zie ik meteen al vier keer het hoofd van mijn vader staan, dan denk ik: ook goedemorgen. Ik vind het wél leuk om dingen eerder te horen. Dan praten ze erover in de groepsapp en denk ik: wist ik al”, legde ze uit.

Bekende vader

Een foto met het hele gezin:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Sarah en haar vader:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hugodejonge (@hugodejonge)

Eerder vertelde Sarah in een interview met NOS alles over haar inmiddels enorm bekende vader. Tijdens het gesprek vertelde Sarah ook een grappig detail over de looks van haar vader. Zo maakten flink wat mensen op TikTok video’s van Hugo, aangezien hij er voor een man van zijn leeftijd ontzettend good looking uit zou zien. Iets wat Sarah absoluut niet kon begrijpen. “Het is gewoon mijn vader”, legde ze uit.

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook