4 x prinses Charlotte als bruidsmeisje

Adorable!

Lees ook

De afgelopen jaren was prinses Charlotte, de dochter van prins William en Kate Middleton, een veelgevraagd bruidsmeisje. Maar of ze daar zelf ook zo blij mee was…

De foto’s blijven in ieder geval vertederend!

2017: De bruiloft van Pippa Middleton

Charlotte bruidsmeisje Pippa
De hertogin van Cambridge en prinses Charlotte bij de bruiloft van Pippa Middleton. Beeld: BrunoPress

Prinsesje Charlotte was net twee jaar oud toen haar tante, Pippa Middleton, in het huwelijksbootje stapte met James Matthews. Moeder Kate leek om de haverklap aan haar kleine dreumes uit te leggen wat er moest gebeuren en ook de nanny van prins George en prinses Charlotte was voortdurend in de buurt om de bruidsmeisjes en -jonkers in het gareel te houden. De hele ceremonie was prinses Charlotte confused maar o zo schattig. En da’s ook geen onbelangrijke eigenschap voor een bruidsmeisje.

Beeld: BrunoPress

2018: De bruiloft van prins Harry & Meghan Markle

Beeld: BrunoPress

Een jaar na haar bruidsmeisjesdebuut mocht Charlotte weer een bloemenkrans in haar haren zetten voor de bruiloft van haar oom, prins Harry, en Meghan Markle, waarbij ze bloemenmeisje was. Net als de bruid zelf droeg prinses Charlotte een witte jurk van Claire Waight Keller voor Givenchy. Van de miljoenen toeschouwers wereldwijd trok de 3-jarige zich weinig aan: er werden tongen uitgestoken naar de camera’s en er werd bijna een onderbroek geflasht. Maar keurig een bosje bloemetjes dragen deed ‘Lottie’ ook, en dat was precies waar ze voor gevraagd was.

Beeld: BrunoPress

2018: De bruiloft van Sophie Carter

Later datzelfde jaar volgde een meer low-key bruiloft, buiten de schijnwerpers. Prinses Charlotte was opnieuw bruidsmeisje voor Sophie Carter, haar peettante en een goede vriendin van Kate Middleton. Pofmouwtjes, bloemenkrans: we zien een duidelijke trend in de high society weddings. Uiteindelijk bleek het een goede warming-up te zijn voor nóg een koninklijke bruiloft, slechts drie weken later.

2018: De bruiloft van prinses Eugenie

Beeld: BrunoPress

Na drie keer heeft prinses Charlotte het helemaal onder de knie! Bij de bruiloft van prinses Eugenie, een nicht van haar vader, met Jack Brooksbank, al een ervaren bloemen/bruidsmeisje en dat was te zien. Ondanks de stevige wind werd er vrolijk gewuifd, het was dikke mik met de andere bruidskinderen en Charlotte poseert beeldig op de officiële trouwfoto’s.

Na het drukke jaar 2018 heeft prinses Charlotte zich niet meer in witte jurkjes hoeven hullen. Lang werd gedacht dat ze óók als bruidsmeisje zou optreden bij de royal wedding van prinses Beatrice, maar die bruiloft werd uiteindelijk maar heel kleinschalig gevierd vanwege de pandemie. Ook bij de bruiloft van oom James Middleton afgelopen september was Charlotte ‘gewoon’ te gast. De volgende bruiloft op de planning is die van Amelia Spencer, een nicht van prins William, dus we wachten geduldig af. Keert de inmiddels 6-jarige Charlotte nog terug op het bruidstoneel?

Bron: Brides.com | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook