Fans spotten hilarisch detail op kerstfoto David Beckham

Gelukkig voor David werkt Vic nog een beetje mee.

David Beckham verraste zijn volgers tijdens de feestdagen met een prachtig familiekiekje. Geheel in Christmas-stijl namen de Beckhams plaats voor de kerstboom. Dat zorgde niet alleen voor mooie, maar ook grappige beelden.

Familiekiekje

Merry Christmas“, wenst David Beckham ons bij een stunning familiekiekje op Instagram. Samen met grote liefde Victoria Beckham poseert hij trots met zijn vier kinderen: Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) en Harper (10).

We hoeven je uiteraard niet te vertellen dat David en Victoria over een stel goede genen beschikken. En het moge duidelijk zijn dat de Beckhams deze aan hun kinderen hebben meegegeven, want wát een knappe koppen spotten we op de foto. Al is dat echter niet het enige opvallende.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Lange zoons

In de afgelopen jaren zijn zoon Romeo en Brooklyn aardig de lucht in geschoten. Volgers van de ex-profvoetballer valt het dan ook op dat de twee enorm gegroeid zijn. Het lijkt erop dat David nog niet wil toegeven aan dat zijn zoons inmiddels langer zijn dan hijzelf. De oplettende kijker spot namelijk dat David op zijn tenen staat om nét iets langer te lijken. Vic werkt een beetje mee door haar knieën licht te buigen. Maar fans prikken er zó doorheen.

In no time stromen de grappen onder de foto binnen. “David on his tip toes”, “Geweldige foto. Die tenen 😂” en “Op z’n tenen staan en langer haar hebben, maar toch nog kleiner zijn dan zoon Romeo. Hilarisch”.

Bron: Grazia, HLN | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws