Jennifer Lopez verbluft volgers met make-uploze video

Wauw!

Lees ook

Jennifer Lopez is de vijftig inmiddels gepasseerd, maar ziet er nog net zo goed uit als op haar dertigste. Fans waren dan ook niet zo verbaasd toen JLo afgelopen weekend een make-uploos kiekje plaatste waar je u tegen zegt.

Skincare-routine

Speciaal voor haar volgers deelde Jennifer het afgelopen kerstweekend een uitgebreide video over haar skincare-routine. De zangers heeft haar eigen skincare-lijn waar ze obviously bij zweert. Ondanks dat de video een uitgebreide promotie van haar eigen producten betreft, kunnen we maar één ding zeggen: what a glow.

Video

Jennifer nam een video op waar ze, gehuld in een satijnen badjas, haar huid au naturel laat zien. Met een strakke staart naar achteren is er niets wat haar gezicht bedekt en dat geeft een ontzettend clean resultaat.

De reacties over de huid van J.Lo voeren binnen no time de boventoon. “What a glow”, “Your skin is amazing” en “You are glowing!“, klinkt het in de comments.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Het product

Wil je een skincare routine à la Jenny from the block? Dan moet je diep in de buidel tasten. De producten van de zangeres zijn namelijk allesbehalve goedkoop. Al is er nog een middeltje waar Jennifer bij zweert. In een eerder interview met Andy Cohen wist Jennifer al te onthullen dat er een budgetvriendelijke crème is, die ze al jarenlang iedere dag gebruikt.

Ze gebruikte destijds al jarenlang Dr. Hauschka’s Rose Day Cream tegen fijne lijntjes en donkere kringen. Hoewel niemand weet of ze het goedje vandaag de dag nog steeds zo trouw smeert, zijn andere gebruikers erg te spreken over het product. In de reviews van Amazon wordt de crème een heus wonderproduct genoemd. Er is iemand die beweert dat ze na ruim 20 jaar gebruik nog steeds geen enkele rimpel heeft. Een ander laat weten dat de lijntjes om haar ogen en wangen zijn verdwenen. De cruelty free crème zou zelfs zo goed werken, dat “niemand gelooft dat ik 53 jaar ben, zelfs mijn schoonheidsspecialiste niet”, aldus een reviewer.

Gelukkig hoef je voor Dr. Hauschka’s Rose Day Cream niet diep in de buidel te tasten. Online kun je ‘m al vanaf €15 scoren. He proberen waard, toch?

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook