De geheime royal shopper van Kate Middleton

That's what friends are for!

Lees ook

De ene dag is het een tijdloos jasje, de andere dag een jurk vol pailletten, de derde dag een trendy blouse. De hertogin van Cambridge weet ons op modegebied steeds vaker te verrassen! Wie deels verantwoordelijk is voor de fabulous outfits van Kate? Een bekende van de hertogin!

Private shopper

Kates trouwe, vaste styliste Natacha Archer weet precies waar de hertogin van houdt en is degene die vaak iets voor haar werkgever in haar (online) winkelmandje gooit. Maar Natascha is niet de enige persoon die regelmatig undercover voor the Duchess shopt.

Volgens modeontwerpster Donna Ida shopt Sophie, gravin van Wessex, ook regelmatig voor Kate. “Mijn vriendin, een styliste, is beste vriendinnen met Sophie Wessex, en Sophie koopt bij ons,” vertelde Donna aan de Daily Mail. “Ze kocht onze zwarte Sadie jumpsuit voor zichzelf en vroeg er toen ook een voor Kate. Ze zei: ‘Kate wil er een, kan ik er ook een krijgen? Kate heeft het echter nog nooit in het openbaar gedragen. Het is kleding voor thuis.”

Beeld: BrunoPress

Goede band

Dat Sophie soms shopt voor Kate komt niet als een verrassing. De gravin en de hertogin hebben door de jaren heen een goede band opgebouwd. Sophie is immers getrouwd met prins Edward, de oom van prins William en door die familieband is er ook een vriendschap ontstaan tussen de twee royal ladies. Volgens lichaamstaalexpert Judi James hebben ze inmiddels ook een ‘onbreekbare’ vriendschappelijke band. “Ze laten een sterke band zien, hebben dezelfde soort humor. Ze lachen samen wat af en voelen zich duidelijk erg op hun gemak in elkaars gezelschap”, aldus Judi. Ook constateert de body language expert dat de twee goed met elkaar communiceren en best wel eens een grap maken die nét over het randje gaat. Echte vriendinnen dus!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook