Zien: nieuwe beelden Downton Abbey-film

Dat ziet er veelbelovend uit!

Sinds Downton Abbey te zien is op Netflix, is het kostuumdrama opnieuw een grote hit. Maar voor wie de serie (zoals wij) al vier keer heeft gebingewatcht: er is een nieuwe film op komst en daarvan zijn als eindejaarscadeau weer een paar nieuwe beelden gedeeld.

Kostuumdrama

Zes seizoenen lang konden we het wel en wee van de Britse aristocratische familie Crawley en hun praatgrage personeel volgen, daarna leek het erop dat we voorgoed afscheid moesten nemen van het landhuis en haar bewoners. Met nadruk op leek, want gelukkig volgde er nog een film. En nu nóg een. Downton Abbey: A New Era staat voor maart 2022 op de planning, maar deze week kregen we opnieuw een voorproefje te zien op Instagram.

Beelden

Universal deelt namelijk een aantal beelden van de aanstaande film, waarop we al een goed beeld krijgen van wat we kunnen verwachten van het kostuumdrama. De foto’s zeggen nog niet heel veel, maar (spoiler alert) het lijkt erop dat Tom eindelijk zijn bruiloft krijgt! Verder zien we op de nieuwe foto’s van de film zien we een hoop bekende gezichten terug, maar de Downton-familie breidt zich flink uit in de nieuwe sequel. Eerder werd bekend dat acteurs Dominic West, Hugh Dancy, Nathalie Baye en Laura Haddock zich bij de cast hebben gevoegd. Welke rollen zij op zich nemen, is nog niet bekend. We hopen op een iets langere trailer binnenkort, en dan snel daarna de hele film. Is het al maart?

Nieuwe serie

Oh, en mocht je niet langer kunnen wachten op een nieuw kostuumdrama: de makers van Downton Abbey komen ook nog met een nieuwe serie. Al enige tijd werkt Julian Fellowes, de producent en schrijver van Downton Abbey, aan een nieuwe dramaserie: The Gilded Age. De release komt nu steeds dichterbij. In januari 2022 zal de serie te zien zijn in het buitenland, en we hopen dat ons kikkerlandje snel volgt. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws