Diana’s astrologe voorspelt Kate Middletons 2022: ‘Een frisse start!’

Wat staat er in 2022 te wachten voor Kate?

Lees ook

In de moeilijke jaren waarin prinses Diana haar huwelijk uiteen zag vallen, schakelde ze hulp in van astrologe Debbie Frank. Dezelfde astrologe kijkt nu naar de sterren om de toekomst van hertogin Kate te voorspellen. Wat zal 2022 in petto hebben voor the Duchess of Cambridge?

Frisse start

Volgens Debbie staat Kate een hoop te wachten in 2022. Al houdt ze het, zoals elke horoscoop, natuurlijk een beeje vaag. In de zomer krijgt de hertogin te maken met een ‘frisse start’, meent Diana’s voormalige astrologe. “Vanaf midden zomer stelt de verandering van planeet Uranus Kate in staat om te beginnen met het creëren van een nieuw huis of persoonlijke levensstijl die een nieuw ritme biedt voor haar gezin”, zo voorspelt Debbie in HELLO! “Het kost tijd en vereist een nieuwe start op vele fronten, maar tegen eind oktober heeft ze een stevige basis gelegd.”

George

De ‘frisse start’ en het ‘nieuwe ritme’ kan refereren naar Kates oudste zoon, prins George (8), die misschien naar boarding school gaat. George zou dan in de voetsporen van zijn vader, prins William treden, want ook William ging ooit naar Ludgrove School in Berkshire toen hij pas acht jaar oud was. Of Kate en William ook echt besluiten om George volgend semester naar deze school te sturen, is nog niet duidelijk. Op dit moment zit hij nog om de Thomas’ Battersea-school in London.

cambridges
De Cambridgjes. Beeld: Brunopress

Verhuizen

Echter, er werd eerder dit jaar ook gespeculeerd dat de Cambridges willen verhuizen naar Berskhire. Er zou geïnformeerd zijn naar scholen daar in de buurt evenals geschikte woningen. De verhuizing zou niet per se als een verrassing komen, aangezien Kate is opgegroeid in de streek Berkshire. Kates ouders, Carole en Michael Middleton, wonen nog altijd in Berkshire in het gigantische Bucklebury Manor. Kate, William en de kids zouden dan dus een stuk dichter bij Kates ouders komen te wonen.

Voorlopig zal Kensington Palace nog wel even de officiële residentie van the Duke en Duchess blijven, maar volgens Debbie kunnen we dus rekenen op wéér een roerig royal jaar.

Bron: Hello! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook