Diana’s astrologe voorspelt controversieel 2022 voor Meghan

De voorspelling ziet er niet bepaald rooskleurig uit...

Lees ook

In de moeilijke jaren waarin prinses Diana haar huwelijk uiteen zag vallen, schakelde ze regelmatig hulp in van astrologe Debbie Frank. Dezelfde astrologe houdt zich nog altijd bezig met wat de sterren te zeggen hebben over de royals. Eerder deze week voorspelde Debbie een ‘frisse start’ voor hertogin Kate in 2022, maar voor hertogin Meghan hebben de planeten iets heel anders in petto.

Schokgolven

Volgens Debbie staat Meghan opnieuw een zwaar jaar te wachten. Hoewel de hertogin van Sussex dit jaar de veelbesproken tabloid-zaak won, zal ze ook volgend jaar te maken krijgen met nog meer hindernissen. Ze mag zich dan wel samen met Harry en Archie en Lilibet hebben teruggetrokken in hun luxe villa in Californië, ver weg van de Britse roddelpers, maar Debbie Frank voorspelt dat Meghan ook in het komende jaar “een paar schokgolven zal veroorzaken.”

Strijd

“Meghan maakt in januari de balans op, wanneer een lang slepende strijd een kantelpunt bereikt”, vertelt de astrologe in haar voorspelling voor Meghan aan HELLO!. Wat die schokgolven precies zullen zijn en waar het mee te maken heeft, weet Debbie nog niet te voorspelen. Maar “in de loop van maart gaat ze op zoek naar nieuwe projecten die een andere dimensie toevoegen aan haar rol in het leven. Opnieuw is ze in staat om dingen uit de hoge hoed te toveren die een paar schokgolven veroorzaken. Meghan zal zich in deze periode verzetten tegen alles wat haar in een hokje plaatst en zal het voortouw nemen om buiten haar comfortzone te treden.”

Aandacht

Uit de schijnwerpers blijven lukt Meghan in 2022 volgens Debbie dus niet echt. “Haar Zon staat in Leeuw in het gebied van de horoscoop dat enorm veel aandacht trekt, wat betekent dat ze geboren is om een sterke aanwezigheid uit te stralen. Ze is niet iemand die op de achtergrond blijft!” Zou dat betekenen dat Harry en Meghan weer iets meer naar de voorgrond treden komend jaar? “Meghan zal niet bewust de controverse zoeken, maar de rebelse planeet Uranus in de hoek van haar Zon, zet haar aan om te doen wat niemand verwacht.”

Volgens Debbie zal een van de benoemde schokgolven misschien plaatsvinden tijdens de viering van het platinajubileum van Queen Elizabeth in juni. “Tijdens de periode van het platinajubileum kan Meghans behoefte om haar stem te vinden en haar waarheid te spreken andere royals in de war brengen. Maar in de herfst komt de kosmos in een rustiger plaatje voor haar.”

Bron: HELLO! | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook