Wauw! Zo zag Emma Heesters er vroeger uit

Eens een beauty, altijd een beauty!

Lees ook

Twee miljoen YouTube-abonnees, een Amerikaans platencontract, verkering met voetbalhottie Wesley Hoedt en een kast vol designerkleren. Zangeres Emma Heesters (25) timmert aardig aan de weg. Maar hoe zag de beauty er vroeger uit?

Carrière

Haar carrière als zangers begon allemaal via YouTube. Emma zond het nummer Perfect van Ed Sheeran en dit werd enorm goed bekeken, de teller staat op dit moment namelijk op 25 miljoen(!) views. Dankzij deze viral video mocht Emma meezingen in De Beste Zangers en de rest is geschiedenis.

De beauty scoort hit na hit en verschijnt regelmatig op de Nederlandse televisie. We herkennen Emma tegenwoordig aan haar prachtige blonde lokken, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit? Instagrammer Yvonne Coldeweijer dook in de archieven en vond een kiekje van Emma uit de oude doos. Wat is ze prachtig!

emma heesters

Toekomst

Aan de hoeveelheid hits van Emma kunnen we opmerken dat het music wise heel goed met haar gaat. Ook op privégebied maakte Emma onlangs nog grote stappen. Zij en haar grote liefde Wesley Hoedt hebben onlangs samen een huis gekocht. “We bought a house!!”, deelde ze onlangs vol enthousiasme bij een kiekje van haar Wesley in hun nieuwe woning.

Bron: Grazia | Beeld: Instagram Yvonne Coldewijer, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook