Glam het nieuwe jaar in: William en Kate delen ‘smoorverliefde’ foto

Prins William en hertogin Kate zetten meteen de toon voor het nieuwe jaar: love, happiness en een vleugje glamour!

De deur uit met het protocol! In 2021 lieten William en Kate al zien dat ze het niet zo nauw meer nemen met de royal voorschriften om in het openbaar geen handjes vast te houden, en deze trend zet zich in het nieuwe jaar voort. Met succes!

Beste wensen

Op Instagram wensen de Duke and Duchess of Cambridge iedereen een gelukkig nieuwjaar met een niet eerder vertoonde foto. Wel kunnen we meteen plaatsen wanneer-ie genomen is, want de vrolijke kiek laat een van de hoogtepunten van 2021 voor de Cambridge’jes zien.

Prins William en Kate Middleton waren hier onderweg naar de première van No Time To Die in september, hét evenement waarbij ze zichzelf wisten neer te zetten als de nieuwe glamourous royals. De japon van Kate ging meteen de modegeschiedenisboeken in en de vraag naar gouden glitterjurken steeg met 550 procent. We zijn er nog steeds van onder de indruk op deze foto, maar toch gaat de aandacht van royal fans nu heel ergens anders naar uit.

Love is in the air

Wie de Cambrige’jes de afgelopen jaren een beetje heeft gevolgd, weet dat Kate en William wel vaker zwoele blikken uitwisselen, maar dat ze zich verder geheel volgens de royal etiquette afstandelijk hielden. Elkaars hand vasthouden in het openbaar is not done, aldus de voorschriften. Een arm om elkaar heen slaan uit den boze. Een kus alleen geoorloofd tijdens een royal wedding. Maar die regeltjes begonnen Wills en Kate in 2021 op te rekken. Ze willen een modern koninklijk koppel zijn, en daar hoort naast een glitterjurk of een filmpje op social media op z’n tijd ook het tonen van liefde en affectie bij. Het mag allemaal iéts menselijker.

Dus duiken er steeds vaker foto’s op waarin William en Kate wél die hand op elkaars rug leggen:

Ook de kerstkaart van 2021 getuigt van de nieuwe aanpak van de Cambridge’jes. Handen op elkaars knie voor dat hechte-familie-gevoel.

En nu dus een vrolijke foto vanaf de achterbank, waarop prins William en zijn Duchess volgens hun Instagram-volgers net ’twee smoorverliefde tieners’ lijken, ook na meer dan tien jaar huwelijk. De twee trappen een jaar vol mijlpalen – Kate en William worden allebei veertig in 2022 én vieren het platinajubileum van de Queen – in ieder geval af met een plaatje vol love, happiness en glamour. Een boegbeeld dat de royal family goed kan gebruiken na een turbulent 2021.

Bron: Instagram, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws