Gaan Harry en Meghan toch weer verhuizen?

De Sussexjes zouden alweer een 'Te koop'-bord in de tuin hebben gezet.

Lees ook

Prins Harry en Meghan Markle zijn helemaal in hun nopjes met hun leven onder de Californische zon en hun jonge gezinnetje, maar toch mist er nog iets. Namelijk: een droomhuis. Volgens insiders zijn de Sussexjes klaar om de verhuisdozen weer in te pakken.

Dat kan beter

Even opfrissen: hoe zat het ook alweer met het huis van Harry en Meghan? Toen de twee hun koninklijke taken neerlegden, verhuisden ze in eerste instantie naar Canada. Het plan om later naar Californië te trekken, waar Meghan vandaan komt, was er altijd al, maar werd halsoverkop uitgevoerd toen in maart 2020 veel landsgrenzen sloten door de coronapandemie. Harry, Meghan en Archie vonden toen een riante, luxueuze villa in Montecito, zo’n twee uur rijden van L.A.

Het ‘landgoed’ ligt in een beveiligd gebied, beschikt over negen slaapkamers, zestien badkamers, een zwembad, een sauna, een gym, een tennisbaan, een theehuis, een speeltuin, een bioscoop, een wijnkelder, een bibliotheek en een garage met ruimte voor vijf auto’s. Klinkt niet verkeerd, maar de villa is niet het ‘droomhuis’ van de Sussexjes gebleken. “Ze denken erover om het huis daar te verkopen”, vertelt een bron van Daily Mirror. Maar we hoeven de villa niet binnenkort op de Amerikaanse ‘Funda’ te verwachten. “Het komt niet op de markt, vanwege wie zij zijn. Het huis wordt alleen getoond aan mensen van wie het zeker is dat ze het kapitaal hebben en dat ze serieuze kopers zijn.”

Geen droomhuis

“Ze willen wel in dezelfde buurt blijven wonen, maar ze zijn niet weg van dit huis en deze locatie”, legt de insider uit. Harry en Meghan zijn dus hard op zoek naar een nieuwe plek waar ze Archie en Lili kunnen laten opgroeien (wij zouden zeggen: een leuke klus voor de makelaars van Selling Sunset). Natuurlijk moet er de nodige privacy zijn, en alle ruimte voor de kinderen, honden en kippen van de Sussex-fam. Uitzicht op zee is mooi meegenomen. Moet vast lukken, want de luxemarkt is groot in Montecito. Ook celebrities als Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Katy Perry en Orlando Bloom, Ariana Grande en Gwyneth Paltrow vonden er hun stek.

Onbekende bronnen

Het nieuws van een eventuele verhuizing lekt uit via een insider, en dat is ook iets waar de hertog en hertogin van Sussex in 2022 eigenlijk mee willen afrekenen. Eerder lieten Harry en Meghan (net zoals andere royals) vrienden, kennissen of communicatiemedewerkers anoniem informatie uitlekken aan de media, iets waarvoor ze onder vuur kwamen te liggen toen bleek dat ze op die manier meegewerkt zouden hebben aan het boek Finding Freedom.

Volgens The Telegraph hebben Harry en Meghan nu laten weten dat de ‘anonieme bronnen niet langer voor hen spreken’ om verkeerde informatie te voorkomen. Als ze al van zich willen laten horen, dan zullen ze dat alleen nog doen via woordvoerders van hun organisatie Archwell. Maar insiders die uit de school klappen blijven er altijd, getuige bovenstaand bericht. We moeten de verhuizing van Harry, Meghan, Archie en Lili in ieder geval met een korreltje zout nemen…

Bron: Daily Mail, HLN, Vanity Fair, 9Honey | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook