Zien: prins Alberts vier kinderen voor het eerst samen op de foto

Niet eerder zagen we een foto met Jazmin, Alexandre, Jacques en Gabriella samen!

Foto’s van Monaco’s koninklijke tweeling prins Jacques en prinses Gabriella samen zijn er genoeg. Foto’s van prins Alberts oudste kinderen, Jazmin en Alexandre, zijn een stuk zeldzamer. En een familiekiekje met alle vier de kinderen van de prins van Monaco is al helemaal uniek! Jazmin Grace Grimaldi deelt de lieve foto in haar jaaroverzicht van 2021.

Met z’n vieren

Jazmin Grace Grimaldi, de oudste (buitenechtelijke) dochter van prins Albert, deelt graag snapshots uit haar leven online. En heel soms zit dat een foto tussen van haar prinselijke familie, zoals in het jaaroverzicht dat de kleindochter van Grace Kelly onlangs op Instagram deelde. Het is een zeldzaam kiekje, want nooit eerder zagen we een foto waarop álle kinderen van prins Albert samen te zien zijn.

In Jazmins jaaroverzicht vliegen de foto’s razendsnel voorbij, maar geen zorgen. Verderop in het artikel delen we het kiekje nog even los van de video, voor het geval je net zoals wij dit sneltreintempo niet bijhoudt. Overigens zijn de andere plaatjes ook leuk om te bekijken, daar niet van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Jazmin, Alexandre, Jacques en Gabriella

Afgelopen zomer bezochten zowel Jazmin (29), die in New York woont, als Alexandre (18), die in Londen woont, hun vader in Monaco. Het zou goed kunnen dat de foto van prins Alberts vier kinderen toen is genomen. Blije gezichten!

Prins Jacques, prinses Gabriella, Jazmin en Alexandre. Screenshot Instagram reel: @jazmingracegrimaldi

Hoe zit ’t ook alweer, met de mini-Monaco’s? Tweeling Jacques en Gabriella zijn de kinderen die prins Albert samen met zijn echtgenote prinses Charlene kreeg. Jazmin werd geboren uit een eerdere relatie met Tamara Rotolo, Alexandra uit Alberts relatie met Nicole Coste. De vier kunnen het naar verluidt goed met elkaar vinden, vooral Jazmin spreekt zich regelmatig liefdevol uit over haar broertjes en zusje op Instagram. “Ik kan niet wachten om ze op te zien groeien. Ze hebben van die prachtige, grote blauwe ogen en gedragen zich allebei al zo keurig!” vertelde de actrice eerder aan Harper’s Bazaar over Jacques en Gabriella. Ook Alexandre kan goed met de 7-jarige tweeling overweg, vertelde moeder Nicole Coste afgelopen najaar aan Paris Match: “Zij zijn natuurlijk nog jong. Alexandre speelt leuk met ze wanneer hij ze ziet.”

Na lieve woorden volgt nu dus een lieve foto. Grimaldi’s herenigd!

Bron: Daily Mail, @JazminGraceGrimaldi | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws