Raising royalty: dit zijn de 3 opvoedingsregels van Kate Middleton

Dankzij deze tips worden haar kinderen als 'normale' kinderen opgevoed.

Lees ook

Naast dat Kate Middleton hertogin van Cambridge is, is ze natuurlijk ook moeder van drie. En ondanks haar drukke agenda maakt ze regelmatig tijd voor haar kinderen. Om haar zoontjes en dochter net als ‘normale’ kinderen op te voeden, heeft ze naar verluidt drie handige regels opgesteld. 

Opvoedingsregels met een koninklijk randje

Prins George, prinses Charlotte en prins Louis hoeven niet bang te zijn dat ze iets van hun jeugd missen door hun koninklijke titel. Hier zorgt Kate namelijk wel voor. Samen met prins William vormen ze dan ook een goed team. Een bron van PEOPLE vertelde laatst dat Kate veel betrokken is bij haar kinderen, en ze zorgt ervoor dat het hen aan niets ontkomt. En dat de achterkleinkinderen van de Queen zich normale kinderen voelen.

Waar we vooral geïnteresseerd in zijn, is hoe Kate en prins William hun kinderen opvoeden als normale kinderen. Je hebt immers regelmatig een koninklijke verplichting, een overgrootoma die ook nog eens koningin is en fotografen die je maar al te graag op de kiek willen zetten. Dankzij haar drie opvoedingsregels is het mogelijk!

1. Moedig kinderen aan om buiten te zijn.

Dat de hertogin een groot fan is van buiten zijn, hoeven we je vast niet te vertellen. Regelmatig laat ze in een interview vallen dat ze hier volledig achterstaat, en graag met haar hele familie veel buiten is. “Het maakt een groot verschil”, aldus Kate tegen de BBC.

2. Maak tijd voor plezier met de familie

Kate en William zijn zelf heel sportief, en nemen hun kinderen dan ook vaak mee op fietstochten en excursies naar de zandduinen. In de buurt van hun buitenhuis in Norfolk vind je de perfecte stranden voor een wandeling. Hier zagen we ook een glimp van toen het echtpaar een video deelde ter ere van hun 10e trouwdag.

 

3. Wees altijd betrokken

Volgens vrienden van het koninklijke koppel zijn de hertog en hertogin van Cambridge hands-on parents. Ze vinden het niet erg om dingen te doen, en willen nauw betrokken zijn bij het leven van hun kinderen en lang niet alles aan de nanny overlaten. “Kate houdt ervan een gewoon leven te leiden”, aldus een vriend van Kate. In haar werk kan ze dat misschien niet, maar als moeder probeert ze het zo veel mogelijk.

Bron: PEOPLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook