Zo gaat hertogin Kate haar 40ste verjaardag vieren

Ze is geen echte party princess, maar zo'n mijlpaal laat je toch niet stilletjes voorbijgaan?

Lees ook

Voor veel mensen is de veertig aantikken een mijlpaal, maar of Kate Middleton daar ook zo over denkt? We hoeven in elk geval geen grootse royal fuif in huize Cambridge te verwachten, zegt deze royaltykenner.

Party princess

Ze is de dochter van feestartikelengiganten en liet zich vroeger graag in het Londense nachtleven zien, maar ’n echt feestbeest is hertogin Kate niet (meer) te noemen. Haar veertigste verjaardag op 9 januari wordt dan ook bescheiden gevierd, vertelt royaltykenner Duncan Larcombe aan OK! Magazine. “Kate en William zijn niet de mensen die weggaan om feest te vieren en de kinderen thuislaten. Kates verjaardag zal ongeveer zijn zoals Kerstmis – low key en helemaal gericht op de familie.” Dat was vroeger wel anders!

Op reis

“Lang voordat ze trouwden en kinderen kregen, nam William Kate regelmatig mee op reis voor haar verjaardag. Meestal naar de skipistes, maar ook een of twee keer naar de Caraïben. De eerste foto waarop we hen zagen kussen was toen Kate haar verjaardag met William vierde in een skiresort in Zwitserland.”

De romantiek is er nog, maar zo groots hoeft het allemaal niet meer, meent Larcombe. “Dat was toen en nu is het niet meer de stijl van Kate om een luxueus feest voor vrienden en familie te geven. Ik verwacht ook niet dat ze naar een duur restaurant gaat om het te vieren. We kunnen verwachten dat Kate het heel bewust bescheiden houdt, geen gedoe en vooral gericht op haar familie.”

De hertogin van Cambridge met prins William, prins George, prnses Charlotte, prins Louis en hertogin Camilla. Beeld: BrunoPress

Klein feestje

Larcombe zet dus in op een klein feestje voor naaste familieleden, wellicht op Anmer Hall, het landhuis van de Cambridge’jes. Ook een bron van The Mail denkt dat Kate geen knalfeest gaat organiseren, helemaal nu Engeland misschien weer met nieuwe coronamaatregelen te maken krijgt. “Ze wilde sowieso al niets opzichtigs, maar gezien het huidige klimaat wordt het waarschijnlijk heel kleinschalig.” Royal fans moeten bovendien ook niet rekenen op een statement of video van Kate. Milestone of niet, we krijgen waarschijnlijk ‘gewoon’ een nieuw verjaardagsportret. Een stukje taart en een glas champagne pakken we er zelf wel bij!

Bron: Ok! Magazine | Beeld: BrunoPress

 

 

Laatste nieuws

Zie ook