Prinses Märtha Louise weer samen met sjamaan Durek

Het was lang stil rondom de Noorse prinses en haar goeroe, maar de twee zijn eindelijk weer herenigd.

Eerst werd er gesproken over een verhuizing en een verloving, daarna bleef het lange tijd stil rondom prinses Märtha Louise en haar geliefde, sjamaan Durek Verrett.

De verhuisplannen waren van de baan en aan de vele foto’s samen op Instagram kwam een einde. Toch zijn de twee nog happy together, maken ML en Durek duidelijk.

Nieuw jaar

Maandenlang waren Märtha Louise en Durek van elkaar gescheiden. Zij zat in Noorwegen, hij in LA, over een verhuizing werd niet meer gerept en de verwachte verloving bleef uit.

De laatste weken maakt de Noorse prinses echter duidelijk dat het nog dik aan is met haar sjamaan. Op zijn verjaardag in november schreef ze een openbare liefdesbrief op social media. En de feestdagen hebben ze gewoon samen in Californië doorgebracht, tonen ze op Instagram met nieuwe foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

De prinses en de sjamaan poseerden ook in december nog samen voor een spiritueel magazine:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shaman Durek (@shamandurek)

En ook de drie kinderen uit Märtha’s eerdere relatie zijn meegekomen naar Los Angeles. Oftewel: het zit nog altijd goed tussen die twee.

Obstakels

En dat terwijl het geen gemakkelijk liefdesverhaal is voor de spraakmakende prinses. De lange afstand helpt niet mee, helemaal niet nu er al bijna twee jaar reisbeperkingen zijn. Ook keurt het paleis de relatie openlijk af en zou de Noorse Rijksvoorlichtingsdienst z’n handen vol hebben aan de uitspraken van de zelfbenoemde zesde generatie sjamaan.

“Ik zou samen moeten zijn met een CEO of een Lord of iemand met een hoge rang. Iets met een sjamaan hebben is vreselijk out of the box. Hier in Amerika staan ze er meer voor open, in Noorwegen is het zeer controversieel. It’s crazy“, liet de prinses eerder al weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

2022

Märtha Louise liet twee jaar geleden al horen dat ze met haar drie dochters, Maud, Leah en Emma, naar de Verenigde Staten zou willen verhuizen. Niet alleen om eindelijk samen te wonen met haar grote liefde, maar ook om te ontsnappen aan alle oordelen waarmee ze in Noorwegen te maken heeft.

Of 2022 het jaar wordt waarin ze definitief de plas oversteekt? Afgelopen september vertelde de prinses dat er nog niets vastligt. “Ik heb momenteel geen plannen om te verhuizen. Alles verandert voortdurend met Covid-19, en we hebben geen idee wat er van dag tot dag gebeurt.” In ieder geval zijn Märtha Louise en Durek het jaar samen begonnen. To be continued.

Bron: Instagram, Point de Vue, People, Royal Central | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws