Zo zag Meghan Markle er met rood haar uit

'Rood haar zit ook bij Meghan in de familie.'

Lees ook

Meghan Markle komt altijd piekfijn voor de dag en haar lange, donkere lokken zitten altijd on point.

We kunnen ons de hertogin van Sussex dan ook niet voorstellen met een andere haarstijl of kleurspoeling. Toch ging ze een aantal jaar geleden met een heel andere haarkleur door het leven.

Tien jaar geleden

De voormalige Suits-actrice heeft inmiddels al jaren dezelfde haarkleur, maar in het verleden was dat wel anders. Zo verscheen de vrouw van prins Harry in 2012 in een prachtige blauwe jurk van Diane von Furstenberg op de red capet. Meghan had destijds kastanjebruin/rood haar dat ze voor de gelegenheid in de krul had gedaan.

Meghan Markle bij  USA Network’s en The Moth’s Storytelling Tour februari 2012. Beeld: BrunoPress

Staat goed, toch? Ook bij Meg zelf viel de kleurverandering in de smaak.

Meghan Markle bij de ‘USA Network Upfront 2012’. Beeld: BrunoPress

Voor haar werk hoefde ze het in ieder geval niet terug te verven. Rachel Zane, Meghans personage in Suits, verscheen rond die tijd ook met een mooie rode gloed in haar lokken.

Beeld: BrunoPress

Rode lokken

Inmiddels is de hertogin alweer jaren terug naar bruin, maar wel getrouwd met een van ’s werelds beroemdste redheads. Ook zoontje Archie heeft een schitterend rood koppie, zagen we op de meest recente foto van de Sussexjes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Dat schijnt hij trouwens niet alleen van zijn vader te hebben. Voor zo’n prachtige kleur moeten beide ouders het ‘rood haar gen’ in de familie hebben, dus ook een van Meghans voorouders moet roodkleurig haar hebben gehad, legt Dr Jim Wilson uit aan Daily Mail. “Families kunnen zo’n variant generaties overdragen, en als een drager een kind krijgt met een andere drager, kan er zomaar een baby met rood haar geboren worden.”

Bron: Express | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws

Zie ook