Ka-ching: zoveel verdient Lily Collins aan Emily in Paris

Daar kun je een hoop baretten van kopen!

Lees ook

Het tweede seizoen van Emily in Paris staat sinds vorige maand op Netflix, en we kunnen wel stellen dat we helemaal verslaafd zijn aan de serie. Van de modieuze outfits – en soms een behoorlijke fashion faux pas – tot de knappe acteurs en feel good verhaallijn. Actrice Lily Collins, die Emily speelt, krijgt een behoorlijk zakcentje voor de serie. 

Lily Collins

Oui oui, door Emily in Paris wanen wij ons weer helemaal in Parijs. Slenteren langs de Eiffeltoren, croissants eten bij de lokale bakker en heerlijk shoppen in de bekende winkelstraat Rue de Francs-Bourgeois. En vooral dat laatste past ontzettend goed bij Emily, die we zien schitteren in de meest bijzondere outfits.

Ook actrice Lily Collins is een fashionista pur sang, en kan met haar inkomen ook een hele hoop schoenen en tassen kopen. Door de serie wordt haar rekening namelijk behoorlijk gespekt. Hoeveel ze precies per aflevering krijgt, is niet bekend. Maar Cosmopolitan heeft onderzoek gedaan en schat dat ze ongeveer 265.500 euro binnenhaalt per aflevering. Per seizoen gaat het dan om maar liefst 2.65 miljoen euro. Sacrebleu!

Megatalent Lily is niet alleen de actrice in de Netflix-serie, maar is ook nog eens een van de producers van Emily in Paris. Dat bedrag zal dus vast nog een stuk hoger liggen. De serie behoort al tot één van de meest succesvolle series van Netflix, want seizoen 1 werd in de eerste 28 dagen al door 58 miljoen mensen bekeken.

Multimiljonair

Voor Emily in Paris had Lily al een groot bedrag op haar bankrekening staan . Voor de Netflix-serie was ze namelijk ook te zien in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, The Blind SideThe Mortal Instruments: City of Bones en Love en Rosie. Ook heeft ze goed geboerd tijdens haar modellencarrière en is ze de dochter van multimiljonair en zanger Phil Collins. Met zijn vermogen van 265 miljoen, is de kans groot dat Lily en haar vier broers en zussen niet snel krap bij kas zitten. Volgens Celebrity Net Worth ligt het vermogen van de 32-jarige actrice dan ook op maar liefst 22 miljoen euro.

Bron: NSMBL | Beeld: Emily in Paris, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook