Prins William vertelt: Dit is de favoriete tv-show van Kate Middleton

Ze kijkt het dan ook graag met haar moeder.

Lees ook

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar de royals zijn ook gewoon maar bankhangers met een Netflix-account. Kate Middleton zit ook graag voor de buis, en kijkt dan het liefst naar dit tv-programma

Strictly Come Dancing

Zie je het al voor je: de hertogin van Cambridge met een bakje popcorn voor de buis? Als we prins William moeten geloven, is dit een heel gewoon scenario. Volgens hem is Kate een ‘groot fan’ van het programma Strictly Come Dancing, de Britse versie van Dancing With The Stars, waarbij een groep beroemdheden moeten samenwerken met professionele dansers en wekelijks optreden voor een live studiopubliek. En wekelijks wordt er een danskoppel geëlimineerd tot er maar één overblijft.

“Ik heb de show een paar keer bekeken”, geeft prins William aan Hello! Magazine toe. “Kate is groot fan van het programma.”

De hertogin kijkt het overigens niet alleen met haar prins, ook haar moeder is fan van het programma. Ze kijken er dan ook vaak samen naar. “Mijn schoonmoeder is er dol op”, aldus William. In België deed prinses Delphine mee aan Dancing with the Stars, dus een koninklijke deelname is niet uitgesloten…

Killing Eve

Prins William heeft dan weer zijn eigen show waar hij graag voor thuisblijft, hij kijkt graag naar de BBC’s show Killing Eve. Hier sprak hij ook over met producer Sally Woodward Gentle en kostuumontwerper Phoebe de Gaye. “Blijkbaar heeft hij het allemaal gezien”, zei Gentle na het gesprek met prins William. “We hebben hem niet getest, maar hij zei wel dat het een behoorlijk definitief einde was van serie twee. Dus hij heeft in ieder geval de laatste drie minuten van de laatste aflevering gezien.”

Wie zou verwachten dat prins William de donkere humor van de serie niet kan waarderen, heeft het mis. Volgens Gentle was hij er gek op en vond hij de acteurs (Jodie Comers en Sandra Oh) geweldig spelen. “En hij had het over de humor die je in de kostuums kunt zien, en dat is waar Phoebe zo goed in is.” We hebben hier dus overduidelijk te maken met een superfan!

Bron: Pure Wow | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook