Prinses Beatrice eert dochtertje en bonuszoon met lieve trend

Na Kate Middleton en Meghan Markle draagt ook prinses Beatrice haar kinderen bij zich.

Lees ook

Initialenkettinkjes vinden gretig aftrek onder de royal moms. Na Kate Middleton en Meghan Markle is ook prinses Beatrice gespot met een lief sieraad dat naar haar gezin verwijst.

E – S – W

Prinses Beatrice werd afgelopen week gespot met een gouden kettinkje waaraan de initialen van haar gezinsleden bungelden. De ‘E’ voor echtgenoot Edoardo, de ‘S’ voor dochtertje Sienna Elizabeth, nu drie maanden oud, en de ‘W’ voor Wolfie, de bijnaam van Edo’s zoontje Christopher.

Met het subtiele sieraad is de prinses helemaal on trend. De zogenaamde ‘mom jewels’ zijn een hit. Kate Middleton wordt gezien als de trendsetter: ze heeft verschillende kettinkjes met de voorletters van prins George, prinses Charlotte en prins Louis in haar sieradenkist. Maar ook celebs als Khloë Kardashian, Katie Holmes en Gigi Hadid zijn fan.

Kate Middleton met haar ‘mom jewel’. Beeld: BrunoPress

Verfijnd

De vraag naar zulke juwelen neemt de laatste maanden enorm toe, vertellen sieradenontwerpster Elisabeth Leenknegt en moderedacteur David Devriendt in NINA. Devriendt: “Een vrouw die mama is geworden, wil dat vaak tonen in haar garderobe. Daarnaast past het perfect bij de minimalistische trend die momenteel heerst. Less is more. Die sieraden zijn vaak verfijnd en elegant.”

Royal liefhebbers

Ook hertogin Meghan houdt van gepersonaliseerde sieraden. Ze is meerdere keren gezien met een simpele ‘A’ om haar nek, de voorletter van zoontje Archie. Waarschijnlijk is daar inmiddels al een ‘L’ aan toegevoegd voor baby Lili. Ook heeft ze een ketting met een ‘H’ en een ‘M’ én een met de sterrenbeelden van haar man en kinderen, bezet met kleine diamantjes.

Meghan Markle met de sterrenbeelden van Archie en Lili aan haar ketting. Beeld: BrunoPress

Daarnaast draagt royal moeder gravin Sophie van Wessex de voorletters van haar man, prins Edward, en die van haar kinderen, Louise en James, aan een kettinkje en ‘Fergie’, hertogin Sarah, gaat nog een stapje verder door de namen van haar dochters volledig uit te schrijven in diamanten. Op een grote gouden armband die ze vaak aan haar pols draagt zijn de namen ‘Eugenie’ en ‘Beatrice’ te lezen. Het is maar net hoe subtiel je het zelf wilt houden!

Bron: Harper’s Bazaar, HLN, Grazia UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook